Land Rover Defender e faamanatu le 2 miliona iunite

Anonim

O le falegaosimea i Solihull, Peretania, na gaosia le Land Rover Defender talu mai le 1947. Toeitiiti atoa le fitu sefulu tausaga mulimuli ane na taʻavale le 2 miliona iunite mai le laina gaosiga.

Na valaaulia e Land Rover nisi o tagata fiafia o le ituaiga e mataʻituina lelei le gaosiga o lenei 2,000,000 Land Rover Defender, e aofia ai Bear Grylls. I le masina talu ai, e toʻatele tagata na ui atu i Solihull, le falegaosimea na gaosia le Defender mo le 67 tausaga, ma na iʻu lava ina tuʻu a latou saini i luga o le faʻailoga faamanatu o loʻo faʻatasi ma lenei iunite.

VAAI FOI: Le isi Land Rover Defender o le a maua se "hardcore" version

O suiga pe a faatusatusa i le Land Rover Defender masani e vaaia i le itu i fafo ma totonu, o ia mea uma e faasino i le talafaasolopito o le Land Rover Defender i lenei faailoga o le 2 miliona iunite ua gaosia.

I fafo, e le mafai ona matauina le mamanu i le Red Wharf Bay, lea na tusia ai le ata muamua o le Land Rover Defender i le oneone. Mai le auvae e oʻo i le faitotoa o loʻo i ai se vali faʻapitoa, Santorini Black. O faʻailoga tino e valiina i se siliva uʻamea faʻapitoa. O le fa'amaoniaina o lenei lomiga o se fa'ailoga fa'amanatu, tu'u i tua.

I totonu, o loʻo faʻaauau pea ona matilatila uiga faʻaalia o lenei lomiga faʻapitoa. O mea fa'aofuofu pa'u na maua le mamanu o le Red Wharf Bay fa'apea fo'i ma le numera 2,000,000. I luga o le nofoa o le avetaavale o loʻo i ai le faʻailoga sa sainia e tagata uma na fesoasoani i le fausiaina o lenei iunite faʻapitoa.

E LE'I MISIA: O le Land Rover Defender na saunia e Kahn Design o se fa'ailoga i sitaili

I le avea ai o se faʻamatalaga i le faʻataʻitaʻiga muamua o le Land Rover Defender, na tuʻuina foʻi pepa resitala ma mataitusi mataitusi "S90 HUE". O lenei lomiga faamanatu o le Land Rover Defender o le a fa'atautu'i i le fa'ai'uga o le tausaga ma o le a toe fa'afo'i atu tupe i fa'alapotopotoga fesoasoani ma fa'asao natura.

E iai sana fa'aaliga ua fa'atulaga mo le Goodwood Festival ma Razão Automóvel o le ai ai iina e fa'aali muamua ia te oe mea uma.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Land Rover Defender e faamanatu le 2 miliona iunite 6754_1

Faitau atili