Pagani Huayra e musuia ... e FIAT

Anonim

O se tagata sauniuni Italia, Garage Italia Customs, na filifili, faatasi ai ma le lagolago a le Italian super sports brand Pagani, e ave se Huayra ma, i se auala, "suia" i le 1954 Fiat; sili atu le saʻo, i se faʻataʻitaʻiga Fiat Turbina. O lea ua maua ai se lomiga tulaga ese ma le le mafaatusalia, e taʻua o Huayra Lampo!

Fiat Turbine Concept 1954

Saunia o ia, i le ala, e umia e se tasi o fanau a le fanau a le "commendatore" Giovanni Agnelli, Lapo Elkann. O le mea lea, na faʻaaogaina e Garage Italia Customs, i se tasi o taʻaloga sili ona faʻapitoa i aso nei, o se teuteuga e tutusa ma le muamua o le Fiat prototype, lea e foliga mai e pei o se vaalele ma uili - saʻo mai le amataga, e ala i le faʻamaualuga o turbine tolu ma se fa'atotonugalemu afi . O nei mea uma mo se afifi o loʻo i ai se faʻasologa o le aerodynamic e le sili atu i le Cx 0.14.

Pagani Huayra Lampo ma le pusa Tempesta

O le Pagani Huayra o loʻo avea ma faʻavae mo lenei faʻataʻitaʻiga tulaga ese o se faʻamatalaga faʻapitoa, o lona tino e faʻaogaina ai le carbon fiber, faʻatasi ai ma faʻaoga alumini, e mafai ona faʻaalia le lanu. O nisi o vaega o le tino o loʻo valiina foi i le vali manino, ae o fuʻa Italia i luga o faʻailoga uili pito i tua e taumafai e faʻafesoʻotaʻi lenei avant-garde Huayra i le Turbina o isi taimi.

Pagani Huayra Lampo

I le faaopoopo atu i nei suiga, o le Huayra Lampo, poʻo le uila uila, i le gagana Potukale, o loʻo i ai foi le Tempesta pack, e tutusa ma se faasologa o faʻaopoopoga o vaifofo aerodynamic, e amata mai i le faʻaogaina o le ea fou i luma, ua fuafuaina e faʻafefe atili ai le ea i radiators. . Ina ia sili atu le faʻapitoa o lenei taʻavale, o i latou e nafa ma le Garage Italia Customs na filifili e toe faʻaleleia le logo tuai o le Fiat ma faʻaoga i uili, faʻapea foʻi ma elemene alumini.

Mo le vaega o totoe, o le Brembo faʻapipiʻi latou latou maua foi lanu o le fuʻa Italia, e pei o le ufiufi faʻata.

O totonu e tumu i mea lelei

E tutusa lava le faapitoa ma le ese o totonu o lenei Huayra, e tumu i mea taua e le mafaitaulia, mai le paʻu enaena i luga o le alumini faʻapipiʻi ma vali i le apamemea.

Pagani Huayra Lampo

E tusa ai ma le Ofisa o Tiute a le Garage Italia, e tusa ma le lua tausaga na sauni ai lenei Pagani Huayra Lampo, ma o se tasi foi o poloketi sa auai Pagani, o se tasi lea na sili ona umi le taimi.

Fiat Turbine Concept 1954

Fiat Turbine Concept 1954

Faitau atili