Su'ega ta'avale. E mafai ona fa'aopoopo le aso fa'agata

Anonim

O tala fou o loʻo tuʻuina atu e le JN ma lipoti o loʻo faia fonotaga i le va o le Malo, nofoaga autu o asiasiga ma le IMT ma le faʻamoemoe e faʻalautele mo le tolu masina le tapulaa mo le faʻatagaina o asiasiga faʻavaitaimi o taʻavale ma se aso asiasia pe a maeʻa le aso 11 o Mati. .

E tusa ai ma le faamatalaga a le JN, o le lavelave o le faagasologa o le faaaogaina o lenei tulaga tulaga ese ua aafia ai foi le au fai inisiua, faatasi ai ma se punavai o le nusipepa o loo faasino i ai: “O lenei tulaga faaletulafono e taua tele (...) I le tulaga o se faalavelave, o le a i ai faafitauli i le au fai inisiua ma e oo lava i pulega”.

E foliga mai, o le tulafono fou e tatau ona faʻamalamalamaina i le va o taeao (Aso Lulu) ma le Aso Tofi.

O le faamatalaga lava lea e tasi e faasino i le JN e faapea, o loo iai uma faasea mai i latou e ana ia taavale na asiasia faapea ai ma tagata asiasi.

O le mea lena e fai ai nisi o suʻega, e tatau i tagata asiasi ona nofo i tua o le uili o le taʻavale, o le mea lea e fai ai sina popolega ona o le lamatiaga o le pipisi o le coronavirus.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ma le mea mulimuli, o le puna na maua e JN o loʻo taʻua ai foi o nofoaga tutotonu e faʻatinoina ai asiasiga faʻavaitaimi ua uma ona faʻaaogaina ni faʻalavelave faʻafuaseʻi. O nei mea e aofia ai le faʻaogaina o totigilima e tagata asiasi ma le tuʻuina atu o lima faʻamama.

Afai e faʻamaonia lenei faʻaopoopoga o le taimi faʻatapulaʻa mo le asiasiga faʻavaitaimi, o lenei fuataga o le a mulimulitaʻi i le faʻataʻitaʻiga a le tasi ua uma ona faʻamalosia e faʻatatau i pepa o loʻo maeʻa lona aoga ia Mati 9 (lea e aofia ai le Citizen's Card ma le Laisene Avetaavale) ma e tumau pea le aoga seia oʻo. Iuni 30th.

Punavai: JN

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili