I le vaveao o le aso 7 o Novema, o le aso 25 o Aperila e toe tapunia ai le Alalaupapa

Anonim

A maeʻa ona tapunia i le vaveao o Oketopa 10th ma le 31st, o le Aperila 25th Bridge o le a tapunia i le po o Novema 7th - i le va o le 00:00 ma le 07:00 - ina ia mafai ai ona faia "galuega faasao".

O le faʻamatalaga na tuʻuina mai e le Infraestruturas de Portugal o loʻo taʻua ai "I le isi itu, e tatau i tagata taʻavale ona faʻaogaina le Vasco da Gama Bridge". E ui lava i lenei tapunia, o taavale faʻafuaseʻi o le a mafai ona pasia i luga o le alalaupapa.

Mulimuli ane, e tusa ai ma le Infrastructures of Portugal, e le tatau ona afaina le sopoia o nofoaafi, faʻaauau pea le masani.

alalaupapa toll
O le po o le Aso Toonai i le Aso Sa, o ai lava e fia malaga i le isi itu o le Tagus e tatau ona alu i Ponte Vasco da Gama.

O le 25th o Aperila Alalaupapa

Na fa'aulufaleina i le aso 6 o Aukuso 1966, o le Alalaupapa 25 de Abril e tusa ma le 2 kilomita le umi o lo'o feoa'i i aso uma e le faitau afe ma afe o ta'ita'i o lo'o malaga i le va o Lisbon ma le Margem Sul.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faatasi ai ma le aofaʻi o auala e ono ma lua faʻailoga (tasi mo feoaiga i luga o auala ma le isi, tatalaina i le 1999, mo nofoaafi), o lenei Alalaupapa tau, i le taimi o lona fausiaina, e tusa ma le lua miliona ma le lua selau afe contos e tusa ma le 11 miliona Euro e aunoa ma fetuunaiga mo le tau o le tamaoaiga.

Faitau atili