Luca de Meo manao ia Alpine ia avea ma "mini-Ferrari"

Anonim

Mafaufau i faigata na oʻo i ai le Renault Group i taimi talu ai nei, e oʻo lava i le faʻamalosia o ia e faʻatino se fuafuaga tele faʻaitiitia tau, e le faateʻia ai i tatou o se faʻailoga faʻapitoa e pei o. alpine sa ositaulagaina i le faagasologa.

Ma seʻia oʻo i ni nai masina talu ai o se avanoa malosi, lea na talanoaina ai le lumanaʻi o le faʻailoga e ulu o le vaega Farani.

Ae o lea ua taulamua i le vaega a le Renault o Luca de Meo, lea na avea ma Pule Sili i le aso 1 Iulai mai le SEAT. Ma nai lo le tipiina, e manaʻo Luca de Meo, i se isi itu, e fausia i luga o le gafatia o le Alpine brand (tala faʻasolopito ma ata) ma avea o se vaega autu o fuafuaga a le vaega i le lumanaʻi.

Alpine A110s

Alpine, Luca de Meo's “mini-Ferrari”

Ua iloa e Luca de Meo se avanoa i Alpine. O le faatonu sili o Renault, talanoa ia Autocar, na faasino i le i ai o ni vaega eseese se tolu i le Renault Group - o le Formula 1 team, Renault Sport (engineering) ma se falegaosimea i Dieppe (lea e gaosia ai le A110). Aisea e le tuʻufaʻatasia uma ai i lalo o le Alpine brand?

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ia, ua amata ona fai. Na matou vaʻaia talu ai nei le faʻasalalauga o le a toe faʻaigoaina le au a le Formula 1 a Renault e avea ma Alpine mo le isi vaitau. Na alu atili Luca de Meo ma tuu Cyril Abiteboul, le taʻitaʻi o le au a le Renault Formula 1 o loʻo i ai nei, e avea foi ma faatonu o Alpine. O se vaega uma o lau fuafuaga:

"I totonu o se kamupani o loʻo i ai ni faʻafitauli ogaoga tau tupe, o le faʻaosoosoga o le fai mai 'tatou taofi lenei', 'tatou taofi lena mea.' , tuʻuina le Formula 1 i le totonugalemu o se faʻalapotopotoga faʻapisinisi ma fatuina se faʻailoga e iai le tauvaga, inisinia, gaosiga ma tufatufa. ."

Luca de Meo, Faatonu Sili o le Renault Group

I se isi faaupuga, o le faaupuga "mini-Ferrari" e le o se mea tele e uiga i le manaʻo e avea ma se tauva mo le faʻailoga Italia, ae o le faʻavaeina o le pisinisi pisinisi a Alpine i le lumanaʻi i se tasi e tutusa ma mea tatou te vaʻaia i Ferrari, lea e foliga mai o mea uma e faʻataʻamilo i le Formula. 1.

O le lumanaʻi o le A110 o ... i le Porsche 911

O le Alpine A110 o se "papa i le vaituloto" faʻafouina i le lalolagi taʻaloga. O lona taula'i i le mama, fua fa'atatau ma fa'afiafiaga fa'afiafia ua avea ma se tasi o fa'ailoga i totonu o ta'avale ta'aloga. Peitaʻi, o faʻatauga e leʻi oʻo i faʻamoemoega, e sili atu i lenei tausaga, ona o le faʻamaʻi.

Ae ui i lea, e leai se mea e taofia ai Meo. E tusa ai ma ia, o le laasaga muamua o le faʻatulagaina o le taamilosaga o le olaga o le faʻataʻitaʻiga, e atagia ai le pisinisi tutusa e pei o le Porsche 911, o lona uiga, o le faʻalauiloaina masani o lomiga fou ina ia faʻaauau pea le fiafia i le faʻataʻitaʻiga fou.

O le mea lea, e tatau ona faʻamoemoeina, o le numera o faʻaliliuga o le A110 o le a faʻatupulaia i tausaga a sau.

Ma o le mea moni… eletise

Alpine, e tusa ai ma Luca de Meo, o se auala sili e faʻatino ai le vaega atoa i le lumanaʻi. Ma pe a e talanoa e uiga i le lumanaʻi i le fale gaosi oloa, e tatau ona e talanoa e uiga i le eletise, ma e mafai e Alpine ona faia se sao taua i totonu o le vaega Renault.

Ua avea nei ma se tasi o misiona a Alpine, ia avea le taavale eletise ma se aafiaga faʻalagona ma fiafia.

Matou te le iloa pe faʻafefea ona faʻaliliuina lenei misiona i ni faʻataʻitaʻiga fou - sa i ai le tala o se eletise eletise mo Alpine - ae na tuʻuina atu e de Meo le avanoa e mafai ai ona faʻaliliuina le A110 i se eletise, pe a latou mafai ona faʻaogaina pili. .

Fa'amatalaga atili ile 2021

Matou te iloa atili ia Ianuari 2021, pe a faʻaalia e le Renault Group lana fuafuaga mo le isi valu tausaga. Mo le taimi nei e le mafai ona faʻamatalaina atili faʻamoemoega o Luca de Meo mo Alpine. Ae o le tala fiafia o Alpine, o lona i ai sa masalosalo seia oʻo mai talu ai nei, o le ai ai se lumanaʻi ma se matafaioi taua i le lumanaʻi o le Renault Group.

Punavai: Autocar.

Faitau atili