O le a mulimuli Potukale i Europa i le sailiga o Diesel?

Anonim

E ui lava i lapataiga mai le peresitene o le ACEA faapea foi ma le Pule Sili o le kamupani gaosi taavale lona lua a Europa (Carlos Tavares, peresitene o le Groupe PSA), e ui lava i le faasilasilaga o le faalauiloaina o afi eletise fou e faavae i luga o le fausaga o le tiso, ua faamataʻuina e le masini Diesel le faasaina mai. ta'avale ta'itasi, tele atu 'a'ai Europa.

Ina ua maeʻa le faaiuga a le faamasinoga Siamani, lea na faia le faaiuga e lagolagoina le aia tatau a aai e filifili ai mo le faasaina o le faasalalauina o taavale tiso, faapea foi ma le faasilasilaga o lea lava oo mai e tupu i Pale ma Roma, le nusipepa El País faalauiloa. o le faʻamoemoe o le malo Sipaniolo e faʻateleina le mamafa o lafoga i luga o le faʻatau atu ma le faʻaaogaina o taavale tiso, faʻapea foʻi ma taavale sili ona leaga.

E aofia ai ma le tau o le suauʻu ma e tutusa foi ma le tatou Lafoga Faʻasalalau, e ui o lenei faʻaiuga e tuʻuina atu i malo tutoʻatasi.

Porsche Diesel

O lenei manatu fa'asala a le malo o Sepania e fa'atatau foi i le fa'asologa o a'oa'iga a le nu'u e fa'atatau i lafoga maualalo o lo'o fa'atinoina e Sepania i mataupu tau le si'osi'omaga, lea e tele ai le au Potukale e o atu i le maketi tuaoi e fa'atau sapalai.

E oʻo mai ia Me 2018, o suʻesuʻega faʻa-vaitaimi faʻatulafonoina i Sepania (ITV) o le a faʻamalosia ma sili atu ona ogaoga, aemaise lava i le faʻatatau i le fuaina o mea faʻaleagaina.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

I le tulaga o taʻavale e mafai ai ona maua le iunite faʻaeletoroni e ala i le OBD card, soʻo se suʻesuʻega o suiga poʻo le taufaasese o le a faʻaalia ai le le taliaina otometi o le taavale.

O le a tuʻuina atu faʻapitoa le faʻaogaina o togafitiga i le kesi ma le faʻaogaina o masini, faʻapea foʻi ma le faʻapipiʻiina o faiga faʻapipiʻi vave o le radar.

Ma i Potukale?

I lea itu, ia manatua lapataiga faifaipea a le tele o faigamalo a le atunuu, ina ia unaia le fefiloi o tau o suauu ma lafoga o loo manuia ai afi afi tiso.

O le a le mea e ono tupu pe a mavae Setema, pe a amata le tulafono fou a le WLTP ma le faʻamoemoe o le tuʻuina atu o le Tala o le Tupe a le Setete mo le 2019.

Ae mo asiasiga faʻavaitaimi, o le ulufale mai o tagata fou i totonu o lenei maketi, faʻatasi ai ma le tele o mea faʻapitoa ma mea tau tupe, e mafai ona faʻafaigofieina le faʻatinoga tutusa, ina ia mafai ai ona vave faʻataunuʻuina fautuaga a Europa e uiga i le faʻaitiitia o le taamilosaga o taʻavale ma Diesel engine.

Fa'afeso'ota'i le Fleet Magazine mo nisi tala ile maketi tau ta'avale.

Faitau atili