Fuafuaga atamai: o se saafiafiga i se su'i laiti

Anonim

E te manatua pea lena Smart e leai ni faitoto'a? E te iloa le mea lea ou te tautala ai, o le fa'alava . Na tatalaina i le 2002 i se faasologa faʻatapulaʻa i le 2000 iunite… Ia, afai e te le manatua, Smart, aua na filifili e faʻaaloalo i ai ma se faʻataʻitaʻiga lona lua - le mo le saoasaoa de 2011 - ma tuʻuina atu le manatu i Pale poto poto.

Faʻavae i luga o le Smart EQ fortwo cabrio, o le faʻataʻitaʻiga e pei o se meaalofa o le aso fanau na tuʻuina atu e le faʻailoga - o le faʻailoga e faʻamanatu lona 20 tausaga - ma e manatua ai le taimi ua tuanaʻi ae e vaʻai foi i le lumanaʻi. Faatasi ai ma se mamanu laʻititi e alu ese ai le taualuga ma faʻaogaina se matagi matagi pito i lalo, o le forease atonu o se tasi o le saoasaoa sili ona laʻititi i fafo.

E pei o le tele o Smarts, o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻamoemoe mo (toetoe lava) faʻaoga faʻapitoa i le taulaga. E ui lava o se faʻataʻitaʻiga, o le forease o loʻo i ai le eletise eletise o le Smart EQ fortwo cabrio ma e mafai ona faʻaulu.

Ole lumanaʻi ole 100% eletise

Smart forease o se faʻataʻitaʻiga foi lea o le mea e manaʻo le faʻailoga e fai ma lona lumanaʻi, ma Smart e manaʻo e mulimuli i le faʻataʻitaʻiga o mea ua uma ona ia faia i le Iunaite Setete, Kanata ma Nouei ma faʻatau atu na o le 100% faʻataʻitaʻiga eletise i le maketi a Europa. mai le 2020 ma le lalolagi atoa i se taimi mulimuli ane.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I le faaopoopo atu i le leai o se taualuga ma se pito i lalo o le matagi, o le forease e tulaga ese foi mo le i ai o ni fatu se lua i tua o nofoa e faateleina ai le saogalemu o le pasese, aua o au e fausia i totonu o faitotoa ma mo le vaaia foi o pou e lua. ua faafesuiai mo mata e lua.

la'au fa'asaga atamai

O le Smart crossblade o se tasi o faʻataʻitaʻiga faʻaaloalogia e le manatu faʻataʻitaʻi. Faʻaalia i le 2002 2000 iunite na gaosia e ui lava e leai ni faitotoa.

E ui lava i mea uma, e leai se fuafuaga a Smart e faʻapipiʻi le laʻititi laʻititi (e le pei o le mea na tupu i le crossblade), lea na faʻaalia i Pale na valiina i se paʻepaʻe paʻepaʻe mataʻina e faʻatusatusa i faʻamatalaga lanu meamata.

Faitau atili