Erripiado Team atia'e le atamai sili Made i Potukale

Anonim

Arrepiado Team o le igoa lea o se 'au, e faʻavae i Algarão, latalata i Benedita, e fesoʻotaʻi ma le lalolagi o le "Stunt Riding", o lona uiga, e pei o, stunts ma taavale ma uila afi. O lona faʻaaliga ua uma ona faia i fafo, auai i mea na tutupu, faʻasalalauga ma faʻasalalauga i Europa atoa, faʻafiafiaina i ituaiga uma o gaioiga ma ana moto Suzuki GSXR 600, LTR 450 ma RMZ 450.

Ae latou te le tu i uili e lua. I totonu o lona faletaavale o loʻo nofo ai foi se isi meaola leaga, o le igoa talafeagai Atamai Diablo - o se hybrid e faaipoipo i le Smart fortwo ma le afi o le Suzuki Hayabusa, o le uila gaosiga muamua e oʻo atu i le 300 km / h.

Ae e oʻo lava i le malosi uma o le 1.3l in-line fa-silinder e leʻi lava ma e "le iloa", ina ua uma ona faʻapipiʻiina, o lo'o tu'uina atu nei le 365 hp i le 11 800 rpm ofoofogia 340 Nm (!), e tusa ai ma le uluai pou i luga o le itulau Facebook tuuto. Tau lava o le matauina o le vevesi, i le taimi o se suʻega faʻalogo:

O le mea e malie ai, o le afi suiga tele a Hayabusa e le oi tua, pei o isi vaega o Smarts. E mafai ona tatou vaʻavaʻai i le vitio, i le pito i luma, o le afi na tuʻu umi i luma o le tagata nofoia - faʻatasi ai ma le faʻamalo ma le faʻamumu iina i tafatafa o le faʻamalama - ae o loʻo faʻasalalau uma lona ita i uili pito i tua.

atamai diablo
atamai diablo

E mafai ona tatou mafaufauina le ita e tatau ona avea lenei Smart Diablo e faʻamoemoe mo le tafailagi. Ma e foliga mai, atonu e te iloa lelei, e pei o le tilotilo i le itulau Facebook a Smart Diablo, o lenei masini ua faʻatau nei.

Faitau atili