Ua lele nei le vaalele eletise Rolls-Royce

Anonim

O le lalolagi o vaalele o se tasi lea o mea sili ona faigata ona faʻaumatia. O le mamafa o maa e le mafai ai ona fausia se vaalele eletise e mafai ona ola, o le mea lea e tumau ai le faʻatupeina o vaalele faapisinisi i le SAF, le Sustainable Air Fuel, e gaosia mai mea mataʻutia.

Ae e ui lava i lea, o le sailiga mo le 100% o vaalele e leai se totogi e leʻi tuulafoaia ma o le faʻailoga sili ona lata mai e oʻo mai ia i tatou e le "lima" o Rolls-Royce, o lana vaega o le ea o se tasi o kamupani gaosi vaalele autu i le lalolagi. .

E ui lava i lea, e talitonu le kamupani Peretania o loʻo i ai se maketi mo vaalele eletise, aemaise lava faʻafiafiaga poʻo vaʻavaʻa puʻupuʻu, ma o le mafuaʻaga lea na faatoa maeʻa ai lana malaga amata ma le "Spirit of Innovation", o se tamaʻi vaalele - nofo toatasi. - fa'aola e se afi afi eletise e maua ai le tutusa ma le 544 hp o le mana (400 kW) ma e fa'aosoina ai se pe'a fa'apipi'i i luma.

Rolls-Royce Agaga o mea fou

O le faʻamalosia o le eletise atoa o se maa lea e taʻua e Rolls-Royce e maualuga le malosi o le malosi na vaʻaia i totonu o se maa vaalele, ae o ona faʻamatalaga e leʻi faʻaalia.

O le amataga o le "Spirit of Innovation" na faia i le Boscombe Down air base, i Peretania, ma e tusa ma le sefululima minute. Sa manuia le faigamalaga.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili