Lexus UX 300e. A maeʻa le hybrids, o le eletise

Anonim

Mo le tele o tausaga, o le talanoa e uiga i le eletise i Lexus sa taʻua ai le tele o ituaiga o hybrids. Ae ui i lea, mai le taimi nei o le eletise ile Lexus e tutusa foi ma le 100% faʻataʻitaʻiga eletise, faʻaaloalo uma a le UX 300e.

Faʻaalia i le Guangzhou Motor Show, i Saina, o le UX 300e e toetoe lava tutusa ma le isi UX, na o le pau lava le eseesega o le faʻaaogaina o uili aerodynamic.

I totonu, i le faaopoopo atu i le faateleina o le leo insulation ma le vaetamaina o le Active Sound Control (ASC) system lea, e tusa ai ma le Lexus, auina atu se leo ambient faalenatura e mafai ai mo le malamalama sili atu i tulaga avetaavale, na o le pau le eseesega e sau mai le dashboard o meafaifaaili.

Lexus UX 300e

UX 300e numera

Lexus UX 300e fa'aogaina le GA-C platform ma fa'avae i luga o le eletise o le C-HR lea e fa'atau atu e Toyota i Saina.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Lexus UX 300e

O totonu e tumau pea e le suia pe a faʻatusatusa i isi UX.

Animating le UX 300e o se afi eletise tuʻu i luma ma tuʻuina atu le 150 kW (e uiga i le 204 hp) ma le 300 Nm. Mo le taimi nei, Lexus e leʻi faʻaalia soʻo se faʻamatalaga e uiga i le faʻatinoga o lana eletise muamua.

Lexus UX 300e

E tusa ai ma le maa, o loʻo i ai le malosi o le 54.3 kWh ma ofoina 400 kilomita o le tutoatasi , ae o loʻo iai pea le taamilosaga NEDC. E le o iloa le taimi e fa'aigoa ai, peita'i na ta'ua e Lexus, o le fa'aogaina o le taimi nei, o le maualuga o le malosi o le fa'atonuina o le 6.6 kW ma fa'atasi ai ma le sa'o o le 50 kW.

Lexus UX 300e
Ina ia mautinoa o le amio malosi a le UX 300e e leʻi ita i le faʻateleina o le mamafa, na toe faʻaleleia e Lexus ana vaʻa faʻafefe.

E pei ona e fa'amoemoeina, o le Lexus UX 300e e fa'apipi'iina i le tele o auala fa'ata'avale ma e iai fo'i foe i luga o le uili e fa'atagaina oe e fa'atautaia tulaga e fa o le taofi fa'afouina.

O afea e taunuu ai?

Faatasi ai ma lona taunuu mai i maketi a Europa i le tausaga a sau, o tau o le muamua Lexus tram e le o iloa, e le o iloa foi pe a oʻo atu i le maketi Potukale.

Faitau atili