E sili atu avanoa. Volkswagen Golf Variant na taunuu i Potukale ia Ianuari

Anonim

Faatasi ai ma meafaigaluega tutusa e lima-faitotoa bodywork ma mamanu manatu, le fou Avanoa tapolo (Volkswagen gagana e iloa ai le Golf van) vaʻaia le umi fafo ma le avanoa faʻateleina.

O se tasi o mafuaʻaga autu e faʻatau ai se veni o le manaʻomia lea o avanoa faaopoopo ma galuega mo atopaʻu ma i lenei tulaga, o le augatupulaga fou o le Golf Variant e lua aseta taua: e tupu i le 5 cm le umi (e oʻo i le 4.63 m) ma le 6.6. cm i wheelbase fa'atusatusa i lona muamua a'o 35 cm le umi nai lo le lima-faitotoa version, lea foi e 6.5 cm itiiti uili. Ole maualuga ma le lautele e tutusa mo tino uma e lua.

O le aoga autu o le umi faʻateleina o le legroom ua sili atu nei le limafoaʻi, aemaise lava i le laina lona lua o nofoa, lea ua faʻateleina mai le 90 i le 94 cm, o se tasi o le tele o avanoa ola i lenei vasega.

Volkswagen Golf Variant Alltrack 2020
O le Golf Variant Alltrack o le a le oʻo mai i Potukale, ae na matou faʻatasi foi i le faʻaaliga.

Atopa'u (tu'u pea) i totonu o le pito tele

E oo lava i le tuputupu aʻe sili ona taua, ona o le tele o le vaega atopaʻu e tau le faateleina: ono lita, 611 le aofaʻi, ma nofoa pito i tua i le tulaga masani ma le 1642 l pe a gaugau nofoa pito i lalo (22 l sili atu nai lo le taimi muamua. ), lea e le mafai ona tuʻu lenei veni i le Top 5 o le lautele lautele i le vaega.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le vaega atopaʻu ua faʻapipiʻiina i matau mo le faʻamauina o ato, faʻamau mama ma moli. I le itu taumatau, atonu o loʻo i ai se socket 12V filifili ma se socket 230V, faʻapea foʻi ma le faʻatonutonuina o le tos bar ma le faʻaopoopoga eletise ma le toe faʻaaogaina.

Vaega o ato ma nofoa gaugau 2/3

Afai o lima uma o le tagata faʻaoga o loʻo nofo i le uuina o meaʻai poʻo atopaʻu, e mafai ona tatala le faitotoa o le siʻusiʻu e faʻaaogaina eletise e ala i le swipe o se vae i le pito i lalo ma tua o le tapuni pito i tua, e pei ona masani ai i taʻavale ma SUV.

A leai, o le Tapolo

O le dashboard e tutusa lelei lava ma le tapolo fou e lima-faitotoa, o lona uiga o loʻo i totonu o se siʻosiʻomaga numera tele ma fesoʻotaʻi, e pei ona faʻateleina le masani i aso nei.

O le mea lava lea e tasi e mafai ona fai mo le avetaavale fesoasoani meafaigaluega ma afi afi, lea ua uma ona maua i le elemene muamua o le valu augatupulaga o le taavale sili ona faatau atu i Europa.

Laupapa laupapa

Tapolo Variant i Potukale

O le muamua e taunuu i Potukale o le 116 hp 2.0 TDI, lea o loʻo taumafai le Siamani e tuʻu i le tulaga o le 1.6 TDI o le malosi tutusa lea na faʻatau atu i le augatupulaga talu ai - i se isi faaupuga, i le faasologa o le 32,000 euros. - lea na faʻatau atu ai le Golf Variant toetoe lava a tutusa ma le lima-faitotoa Golf (i le tausaga atoa mulimuli o faʻataʻitaʻiga e lua, 2019, 46% o tagata faʻatau e fiafia i le esetete).

Volkswagen Golf Variant 2020

Ina ia maua se manatu i tau o le tele, i le augatupulaga talu ai o le van tau e tusa ma le 1600 euros sili atu nai lo le taavale ma o lenei eseesega e le tatau ona mafatia i se siitaga tele.

E pei o le Golf VII (talu mai le 2015) o le ai ai i le tele o maketi faavaomalo, o se van ma SUV "lagona" ma nisi foi agavaa, e taʻua o Alltrack - ae le o Potukale, o le toesea o le a tumau i lenei tupulaga fou.

Volkswagen Golf Variant Alltrack 2020

Volkswagen Golf Variant Alltrack

O lo'o fa'aalia ai le ta'avale masani e fa uili, maualuga le kilia o le eleele ma pa'i fa'alelei mai le lalolagi i fafo atu o le auala, aemaise o le va'aia i luga o fa'amalama, talipupuni palasitika lalo o le tino ma fa'amatalaga totonu.

Faitau atili