Urban Air Port Air-One. E lagolagoina e le Hyundai Motor Group le fausiaina o se malaevaalele mo drones

Anonim

Faatasi ai ma ona "mata" ua taulaʻi i le lumanaʻi o le feʻaveaʻi i le taulaga, o le Hyundai Motor Group ua galulue faʻatasi ma le Urban Air Port (lana paaga faʻapitoa) ma o le taumafaiga faʻatasi a kamupani e lua ua amata ona fua mai.

O le taunuuga muamua o lenei taumafaiga soofaatasi o le Urban Air Port Air-One, lea faatoa manumalo i le "Future Flight Challenge", o se polokalame a le malo i Peretania.

E ala i le manumalo i lenei polokalame, Air-One poloketi o le a tuʻufaʻatasia ai le Hyundai Motor Group, Urban Air Port, Coventry City Council ma le malo o Peretania ma le faʻamoemoe e tasi: e faʻaalia ai le gafatia o le feʻaveaʻi o le ea i le taulaga.

Urban Air Port Hyundai Motor Group

E faapefea ona e faia?

E pei ona faamanatu mai e Ricky Sandhu, Faʻatonu ma Pule Sili o Urban Air Port: “E manaʻomia e taʻavale auala. nofoaafi. Vaalele malaevaalele. eVTOLS o le a manaʻomia le Urban Air Ports”.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lea la, o le mana'oga tonu lava lea o le Air-One e fa'amoemoe e tali atu i ai, fa'amautu o ia lava o le fa'avae fa'atino atoatoa muamua a le lalolagi mo va'alele tu'u i luga ma tulaueleele (po'o le eVTOL) va'alele e pei o va'alele uta ma taxis ea.

O le nofoia o le 60% itiiti le avanoa nai lo le helipad masani, e mafai ona faʻapipiʻi se Urban Air Port i ni nai aso, uma e aunoa ma se faʻamalama carbon. E mafai ona lagolago so'o se eVTOL ma fa'atulagaina e fa'atutusa ai isi auala gafataulimaina o felauaiga, o nei "malaga-malaga va'alele" o lo'o fa'aalia ai se fausaga fa'alelei e mafai ai ona faigofie ona fa'ate'aina ma feavea'i i isi nofoaga.

O fea e fetaui i ai le Hyundai Motor Group?

O le auai o le Hyundai Motor Group i lenei galuega atoa e ogatusa ma fuafuaga a le kamupani Korea i Saute e fausia lana lava vaalele eVTOL. .

E tusa ai ma fuafuaga a le Hyundai Motor Group, o le sini o le faʻatau pisinisi o lana eVTOL i le 2028, o se tasi lea o mafuaʻaga o loʻo lagolagoina ai le atinaʻeina o le Air-One.

I lenei tulaga, Pamela Cohn, Ofisa Sili o Pulega, Urban Air Mobility Division, Hyundai Motor Group, na ia faapea mai: "A o tatou agai i luma i la tatou polokalame vaalele eVTOL, e taua tele le atinaeina o atinae tetele."

O le a le isi mea?

I le mae'a ai o le fa'atupeina o le Air-One, o le isi fa'amoemoe a le Urban Air Port o le fa'atosinaina lea o le tele o le aufaipisinisi e fa'avavevave le fa'atauva'a ma le fa'asalalauina o lenei "tama'alele".

O le sini a le kamupani paaga a le Hyundai Motor Group o le fausia lea o le silia ma le 200 nofoaga e tutusa ma le Air-One i le isi lima tausaga.

Faitau atili