Amata malulu. I lima o Tanner Foust, o le VW Golf R na'o le "savali i autafa"!

Anonim

E iloa e tagata lautele ona o le avea ma se tasi o le au faʻasalalau o le North American version of Top Gear, Tanner Foust o se pailate faʻapolofesa ma se igoa "mamafa mamafa" pe a talanoa e uiga i Drift.

A o'o mai i le "alu i autafa", ua iloa e Foust le mea o lo'o ia talanoa ai, pe e le'i avea fo'i o ia ma siamupini o le Formula Drift fa'alua i le laina, i le 2007 ma le 2008. O le mea lea na tu'u ai o ia e Volkswagen i tua o le uili o le Volkswagen Golf R e fou. “tuu o ia” i le “roller coaster” o Willow Springs, Kalefonia (USA).

Foust, o le na muamua taumafai i le "vitamini R" na ia aveina foi le Golf GTI aupito lata mai, na suʻesuʻeina le Golf R 320 hp 2.0 TSI i le laina fa-silinder afi ma na tuʻuina atu i le amio a lenei "vevela vevela", lea o loʻo ia i matou foi. ua uma. matou tofotofoina.

"E tatau ona avea lenei mea o le pito sili ona manaia vevela ua ou aveina", o le tala lea a le aveta'avale Amerika, o le na te tuuina mai ia i matou ni faase'e mata'ina "i luga o uili e fa".

O loʻo avanoa nei i lo tatou atunuʻu ma tau e amata i le 56,780 euros, o le Golf R e mafai ona faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le naʻo le 4.7s ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 250 km / h, o se faʻamaumauga e mafai ona siitia i luga. i le 270 km/h fa'atasi ai ma le fa'apipi'i R Performance package.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili