Amata malulu. E maua ai se misa? Golf R fuaina malosi ma le AMG A 45 S

Anonim

Le fou Volkswagen Golf R - lea na matou aveina - o le tapolo sili ona malosi le gaosiga o loʻo i ai le 320 hp. Atonu e sili atu, e pei ona faʻaalia i se "asiasiga" talu ai nei i le faletupe eletise.

O le feagai ai ma le au tauva Siamani autu - Mercedes-AMG A 35, Audi S3 ma BMW M135i - o le Volkswagen Golf R e leʻi manaʻomia le "afu" e maua ai le lelei o se tuuga toso faʻatulagaina e Carwow.

I le taimi nei, o le lomiga a Peretania na taʻua muamua ua siitia ai le pa ma tuʻu le Volkswagen Golf R e faʻasaga i le pito sili ona malosi fa-silinder poloka i le lalolagi i le gaosiga, lea o loʻo faʻaalia iinei i lona matagofie uma, i lalo o le pulou o le Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+.

Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+
Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+

Faatasi ai ma le 421 hp o le mana ma faatasi ai ma se taimi mai le 0 i le 100 km / h na o le 3.9s, o le Mercedes-AMG A 45 S, i se tulaga, e sili atu le vave nai lo le Volkswagen Golf R, lea e manaʻomia 4.7s e faʻataunuʻu ai le faʻamalositino tutusa, e le itiiti aua o lo'o i ai uma i la'ua faiga ta'avale e fa uili.

I luga o pepa, o le Affalterbach brand hot hatch e lona lua i le Volkswagen Golf R i le mamafa - 1635 kg fa'asaga i le 1551 kg, i le faasologa. Ae o nei eseesega e matua manino lava i le faatinoga? Saili le tali i le vitio o loʻo i lalo:

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili