Faatonu o Bugatti ma Lamborghini: "o le afi afi e tatau ona tumau i le umi e mafai ai"

Anonim

I le taimi nei i luma atu o Bugatti ma Lamborghini, na faʻatalanoaina Stephan Winkelmann e le British Top Gear ma faʻaalia sina mea e ono avea ma lumanaʻi o ituaiga e lua o loʻo ia pulea nei.

I le taimi o le eletise o le faasologa o le aso ma le tele o faʻailoga o loʻo faʻatau i ai (ae le ona o se manaʻoga faaletulafono), ua iloa e le Pule Sili o Bugatti ma Lamborghini e taua le "tuufaatasia manaʻoga o tulafono ma le siosiomaga ma faʻamoemoeina tagata faʻatau", faʻaalia mai, mo se faʻataʻitaʻiga, Lamborghini o loʻo galue i lenei mea.

Ae i luga o le SantʻAgata Bolognese brand, na taʻua ai e Winkelmann e tatau ona faʻafouina le V12, aemaise lava ona o se tasi lea o poutū o le talafaasolopito o le ituaiga. Ae mo Bugatti, o le Pule Sili o le Gallic brand e le gata na filifili e "aloese" tala o loʻo siomia ai le ituaiga, ae na ia taʻua foi o le tulaʻi mai o se faʻataʻitaʻiga uma-eletise mai le Molsheim brand o se tasi lea o avanoa i luga o le laulau.

Lamborghini V12
O se ogatotonu o le talafaasolopito o Lamborghini, o le V12 o le a manaʻomia le faʻafouina e faʻamautu ai lona tulaga, e tusa ai ma Winkelmann.

Ma le lumanaʻi o le afi afi?

E pei ona faʻamoemoeina, o le mea autu o le fiafia i le faatalanoaga a Stephan Winkelmann ma Top Gear o lona manatu e uiga i le lumanaʻi o le afi afi. E uiga i lenei mea, fai mai le pulega Siamani, afai e mafai, o ituaiga e lua na te puleaina e tatau "tausia le afi afi i totonu i le umi e mafai ai".

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava i le faʻateleina o le mamafa i luga o faʻamalama, na manatua e le Pule Sili o Bugatti ma Lamborghini o faʻataʻitaʻiga o ituaiga e lua e matua faʻapitoa lava, e oʻo lava i le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga o le Chiron, lea e toetoe lava o se mea e aoina mai nai lo se taavale, ma le tele o tagata faʻatau o loʻo faimalaga. na'o le 1000 km i le tausaga ma a latou fa'ata'ita'iga.

I le taimi nei, i le amanaia o lenei mea, fai mai Winkelmann o Bugatti ma Lamborghini "e leai se aafiaga tele i faʻamalama i le lalolagi atoa". Ina ua fesiligia e uiga i le luʻitau tele o loʻo ia te ia i luma atu o faʻailoga e lua o loʻo ia puleaina, na faʻamaonia e Stephan Winkelmann: "Ina ia mautinoa o le a le avea i tatou ma solofanua a taeao".

Stephan-Winkelmann CEO Bugatti ma Lamborghini
O Winkelmann o loʻo avea nei ma Pule Sili o Bugatti ma Lamborghini.

Eletise? e le mo le taimi nei

Mulimuli ane, o le tagata na te pulea le taunuuga o Bugatti ma Lamborghini ua le mafai ona maua se taavale taʻaloga sili poʻo se hypercar eletise o se tasi o nei ituaiga, e manaʻo e faʻasino atu le tulaʻi mai o 100% faʻataʻitaʻiga eletise o ituaiga uma e lua. faaiuga o le sefulu tausaga.

I lona manatu, i lena taimi e tatau ona sili atu le malamalama "e uiga i tulafono, taliaina, tutoʻatasi, taimi faʻapipiʻi, tau, faʻatinoga, ma isi". E ui lava i lea, e le faʻasalaina e Stephan Winkelmann le avanoa e faʻataʻitaʻi ai fofo ma tagata faʻatau latalata i ituaiga e lua.

Punavai: Top Gear.

Faitau atili