Ole Renault Captur fa'afouina lea ile "aano ma ivi"

Anonim

O le Renault Captur na fa'aalia i Sineva ma se vaaiga sili atu ona lata mai. O le B-segment SUV sili ona fa'atau atu i Potukale.

O le Renault Captur o le tagata autu lea i le tulaga Farani i Geneva, ma e le o se mea e ofo ai: o le faʻatau sili ona lelei i lana vaega i Europa. Ae talu ai e le tuʻua le tauvaga, na faʻaogaina e Renault se faʻafouga i le Captur, lea na faʻamalosia atili ai lona va ma le Kadjar.

I le lisi o foliga fou o loʻo i ai le faʻailoga fou pito i luma, faʻatasi ai ma le malu o le laina ma se laina chrome i le pito i luga, ma le Pure Vision LED faʻamalama (filifiliga), faʻatasi ai ma le C-foliga o moli o le ao.

E LE'I MISIA: Renault fa'afeiloa'i Zoe e-Ta'alo ma le eletise 462 hp

O le Renault Captur fa'afouina fo'i e fa'ailoa mai ni leo fou se lua mo le tino - Atacama Orange ma Ocean Blue, i luga - ma se lanu fou mo le taualuga, e ta'ua o le Platinum Grey. I le aofaʻi, 30 faʻasalalauga fafo, ono mo totonu ma 16-inisi ma 17-inisi uili i mamanu eseese o loʻo avanoa.

I totonu, ua ofoina atu nei e Renault se masini leo Bose, ae o le R Link multimedia system (standard) ua toe faʻafouina.

I lalo o le pulou, e tutusa mea uma: o le Captur o le a faʻaauau pea ona maua ma le 1.5 lita Diesel poloka ma lua 0.9l ma le 1.2l afi penisini.

Ole Renault Captur fa'afouina lea ile

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili