O ata muamua o le fa'afouina o le Renault Captur

Anonim

O le Renault Captur ua fa'afouina o lo'o fa'aalia i Sineva ma se va'aiga fa'aonaponei. O le B-segment SUV sili ona fa'atau atu i Potukale.

Talu ai e le fiu le vaega o le crossover compact, o Renault na faatoa faʻafouina lana Captur, o se faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina atu ola ma lanu i ni nai aso i le Geneva Motor Show.

I le lisi o foliga fou o loʻo i ai le faʻailoga fou pito i luma, faʻatasi ai ma le malu o le laina ma se laina chrome i le pito i luga, ma le Pure Vision LED faʻamalama (filifiliga), faʻatasi ai ma le C-foliga o moli o le ao.

O ata muamua o le fa'afouina o le Renault Captur 6923_1

O le fa'afouina o le Renault Captur e fa'aulu fo'i ni leo fou se lua mo le tino - Atacama Orange (i ata) ma le Ocean Blue - ma se lanu fou mo le taualuga, e ta'ua o Platinum Grey. I le aofaʻi, 30 faʻasalalauga fafo, ono mo totonu ma 16-inisi ma 17-inisi uili i mamanu eseese o loʻo avanoa.

FESOASOANI: O le a le mea e ofo ai o loʻo saunia e Renault?

I lalo o le pulou, e tutusa mea uma: o le Captur o le a faʻaauau pea ona maua ma le 1.5 lita Diesel poloka ma lua 0.9l ma le 1.2l afi penisini.

O le Farani crossover o loʻo faʻatasi ma Geneva e le SUV koleos ma le pikiina Alaska , lea na lavea ai le maketi a Europa mulimuli ane i lenei tausaga, ma e oʻo lava i se faʻataʻitaʻiga fou faʻateʻia. Su'e tala uma na fuafuaina mo le mea na tupu i Suiselani iinei.

O ata muamua o le fa'afouina o le Renault Captur 6923_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili