Lexus UX 250h. O le a la tatou faaiuga?

Anonim

O LE Lexus UX o le fa'ailoga fa'akomepiuta muamua lea a le fa'ailoga, o se talosaga mo se vaega fa'atauva ma o lo'o fa'atupula'ia ai le avanoa mo le toilalo. O se avanoa fo'i lea mo Lexus e manumalo ai i tagata fa'atau fou i Europa, lea e sili atu ai le mamafa i lenei fa'ata'ita'iga.

Na o le pau le lomiga e maua mo Potukale o le 250h , e matua ese lava mai le tasi na faʻataʻitaʻiina e Guilherme i nai masina talu ai i Los Angeles e oʻo lava i le taimi na taunuu ai le Lexus UX i Europa. I le konetineta tuai, o le peti o loʻo i luga o le auala hybrid, o se mea ua tatou masani ai.

E ui lava e matua taua tele, ou te manatu o le Lexus UX's pito i fafo ua lelei ona fai. Lexus ua faia se faiga faʻasilisili i tausaga talu ai nei, ae o lenei UX ua saʻo i luga o le auala.

Lexus UX 250h

Lexus UX.

Pe a faatusatusa i isi tagata tauva, e sili ona tutusa ma se masani masani, ona o le mea moni o le maualalo e faalēaogāina ai le crossover aafiaga masani o nei faataitaiga. E la'ititi la'ititi nai lo le Volkswagen Golf ma e pu'upu'u tele nai lo le Volvo XC40 po'o le BMW X2.

O le pito i tua o se mea e mitamita ai i latou e nafa ma le mamanu. Se fasi moli ma 130 LED e tamoʻe atu i le vaega pito i tua atoa ma Lexus Iapani fai mai o le aafiaga e mafua ai e faamanatu mai ai le "ao". Fa'ata'oto? Masalo, ae e fetaui ma oe.

finauga malosi

O fa'ailoga fa'apitoa e le'i avea lava ma mea sili ona malosi a le Lexus, peita'i i tausaga talu ai sa avea lea ma fa'amuamua. O le mea lea o le tino maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina. O le mea lena, i le tasi itu, e faʻatapulaʻaina ai le agavaʻa i le (matua) seasea faʻalavelave faʻafuaseʻi o lenei ituaiga o taavale, i le isi itu e fesoasoani e faʻaleleia atili uiga faʻamalosi.

E pei o lea, o le Lexus UX 250h o loʻo faʻaalia ai le maualalo o le ogatotonu o le kalave (594mm) ma faʻapipiʻi auala faʻapitoa (o loʻo i ai le 23m o faʻapipiʻi faʻapipiʻi tuʻuina ina ia faʻamalosia ai le malosi) e faʻamoemoe mo se faʻataʻitaʻiga faʻafefe.

Lexus UX 250h

Ina ia fesoasoani e faʻaitiitia le mamafa, na ia amataina se taumafataga faʻavae alumini, faʻatasi ai ma faitotoʻa ma le pulou e faʻaaoga ai lenei mea. O le mamafa mulimuli? 1615 kilokalama (US), lea e talia mo se fa'ase'ese'esega fa'ato'a fa'ameamea fa'apitoa.

I le pito i luma o loʻo i ai le Macpherson suspension scheme ma le multilink i tua. Ina ia faʻaleleia le malosi o le Lexus UX, e avanoa le faʻafefeteina e faʻatatau i le auala avetaʻavale filifilia. O se filifiliga na ou le maua le avanoa e taumafai ai i lenei faʻafesoʻotaʻi muamua - o le Luxury ma le F Sport versions o le Lexus UX o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiina.

Lexus UX 250h

O le mea moni, ina ua mavae ni nai selau kilomita i tua o le uili o le Lexus UX 250h, faʻatasi ai ma faʻamalologa masani, o le aafiaga na lelei i tulaga o le malosi. I le va'aiga, e leai fo'i se mea e fa'ailoa mai. Fa'amafanafanaga e tatau ona maualuga fa'ailoga: o nofoa i luga o le Lexus UX e sili ona lelei, o se mea ua masani ai le fa'ailoga Iapani.

Ole 250h hybrid version ole Lexus UX e 184hp , e tusa lava pe fa'amama lelei. Masalo o iinei e le fesoasoani le CVT, ae e le pei o le mea e tupu i isi fuafuaga faʻapipiʻi, a itiiti mai ile Lexus UX 250h na foliga mai o se mea e ofo ai.

Infotainment, mulivae o Achilles

O le faʻaogaina o totonu o loʻo tumau pea se faʻamatalaga, ae faʻatusatusa i ana faʻatauvaʻa faʻapitoa, o le taimi na matua iloga ai le eseesega ua leva. E lelei, ae o Volvo, Audi, BMW ma kamupani o loʻo i luga foi o le tulaga tutusa.

Lexus UX 250h

O le mea e le tutusa ma tagata tauva o le infotainment system , lea e tumau pea le Achilles Heel o ituaiga Iapani uma ma luga ole Lexus, e leai se faʻalavelave. O iinei, e tele naua Siamani ma Suetena e sili atu le lelei.

I le faaopoopo atu i le le mautonu, o le trackpad na faʻaaogaina e faʻaogaina ai le faiga e le o se fesoasoani atamai ma e manaʻomia ai le tele o le faʻaaogaina.

O ala pupuu vave i le faiga faʻasalalau i le nofoaga autu o le faʻatonuga, o loʻo i tafatafa o le trackpad, o se mea e ofo ai. Pe faigata ona fa'aoga? Pe lava. Ae o se uili e faatele pe faaitiitia le leo o le leitio e pei o lea sa ou i luga o la'u kaseti feaveai, o se mea sa ou manatu o le a ou le toe vaai i ai… Ou te tautino atu sa ou lagona le le fiafia.

Lexus UX 250H

Na ou fesiligia le ulu o le ituaiga e uiga i faiga infotainment i le lumanaʻi ma le amanaia o le taua o le numera o le vaega pasese ma e oo lava i le avetaʻavale, o le a latou tuʻuina atu ni fofo e sili atu le peti i luga o le poto masani o tagata. O le tali "o le a matou taumafai pea e aumai le mea sili mo tagata faʻaoga".

E mata'ina le fa'alogo a Mark Levinson. Afai e te faʻatauaina lenei fanua, o le fofo lea e faʻatauvaʻa ai le Volvo's Bowers ma Wilkins system, o loʻo tutusa ma mea e sili ona lelei i totonu o pisinisi.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Tau

Faatasi ai ma tau amata ile 42 500 euros i Potukale, o le Lexus UX 250h o se manatu ese mai isi. Muamua, ona o loʻo faʻaaogaina se fofo faʻafefete, lea e le masani ai i le vaega, ona o loʻo faʻaauau pea ona faʻatauvaʻa ona tagata tauva i fofo faʻaleaganuʻu ma afi vevela ma matamuli i luga ole 100% eletise talosaga.

Lexus ulufale atu i le vaega crossover compact i luga o le vae taumatau, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a atagia i le faʻatau. Sei o tatou faatali ma vaai.

Faitau atili