Lexus UX. Ole Lexus muamua lea ole fa'ase'ese'esega fa'atasi

Anonim

O LE Lexus UX o le koluse muamua lea a Lexus, ma sa matou va'aia i lona amataga fa'alaua'itele i Sineva. O loʻo tu mai mo lona sitaili faʻapitoa, faʻatasi ai ma le faʻailoga o loʻo faʻatatau i tagata e ono mafai ona avea ma "tagata suʻesuʻe i le taulaga".

Afai o le pito i luma tatou te maua ai se faʻamatalaga fou o le "Spindle Grille", o le pito i tua o loʻo faʻailogaina i se paʻu malamalama manifinifi e faia i le 120 LED e faʻapipiʻi agai i le ogatotonu, e fua naʻo le tolu millimita le maualuga i lona pito vaapiapi.

Lexus UX e mafai ona faʻapipiʻiina i uili 18-inisi ma 19-inisi, lea e amata ai foi se mamanu fou aerodynamic e mafai ai ona tafe le ea agai i taofi, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona faʻaitiitia feteʻenaʻiga aerodynamic - e uiga uma i le mamanu o le au. lima, faʻataʻitaʻiina ma le faʻaeteete i luga o se komepiuta ma faʻataʻitaʻiina i le ala matagi.

Lexus UX

Fa'alauiloa tulaga fou

Fa'aigoaina GA-C, o le fa'avae fou o lo'o fa'atauaina e le Lexus UX lea, e tusa ai ma le fa'ailoga, fa'amaonia le maualuga o le fausaga ma le ogatotonu pito i lalo o le kalave i le vaega. I le faaopoopo atu i le tulaga, o le taua a Lexus i le mamafa o loʻo lagona i le faʻaogaina o le alumini mo faitotoa, mudguards ma pulou.

Lexus UX fa'amalologa o lo'o faia i luga o le MacPherson fa'atulagaina i luma, ae i tua tatou te maua ai se fa'atulagaga fa'atasi ai ma so'o fa'alua mana'oga, fofo e mafai ai, e tusa ai ma le fa'ailoga, fa'amafanafanaga ma le tali malosi.

Ole fua ole kolosi fou e tu'u ile ogatotonu ole vaega: 4,495m umi, 1,520m maualuga, 1,840m lautele ma 2,640m wheelbase.

totonu

Lexus folafola mai fa'ailoga va'aia lelei mo le UX, lea e maua ai e le laulau meafaigaluega se tulaga maualalo ma le A-poutu e vaapiapi. E pei ona masani ai, e mafai ona e faʻamoemoeina se tulaga maualuga o le mamanu totonu ma le filifiliga o mea. O ufiufi paʻu e tu ese, faʻatasi ai ma paʻu na faʻaosoina e sashiko, o se faiga faʻaSapani masani faʻaaogaina foi i toniga mo judo ma kendo.

Lexus UX

Lexus UX totonu

O loʻo ia i matou le kolosi ma le ogatotonu pito i lalo o le kalave i le vaega. (…) Sa matou popole i meafaitino ma lagona o vaega uma (i totonu). Matou te amataina se mea fou wa shi, (lea e faʻaalia) se faʻamatalaga faʻalelei tulaga ese i se pepa Iapani masani.

Chika Kako, Lexus UX Engineering Director
Le matou Guilherme Costa ma Chika Kako, Lexus UX Engineering Director
Le matou Guilherme Costa ma Chika Kako, Lexus UX Engineering Director

4th generation hybrid system

Ole Lexus UX ole a maua ile taimi nei ile lua afi. O LE UX 200 , faʻapipiʻiina i se afi 2.0 lita penisini fou ma maualuga vevela lelei - 40% e tusa ai ma Lexus - faʻatasi ma se CVT fou taʻua Direct Shift-CVT.

O le mea taua e alu, e ui i lea, i le amataga o le fa augatupulaga o le faiga hybrid e totogi e le tagata lava ia i le UX 250h , fa'atasi ai ma le 178 hp, ma o lo'o avanoa i le ta'avale uili luma po'o le ta'avale uma (E-Four). O le faiga fou hybrid e sili atu ona faʻapipiʻi ma mama nai lo ona muamua. O lo'o fa'aola uma i se pusa maa fou o le NiMH (Nickel Metal Hydride), o lo'o fa'aalia ai le fausiaina fou ma se faiga fa'amalie e sili atu ona fa'apipi'i i lalo ole nofoa pito i tua.

O le UX 250h E-Four e fa'amautinoaina le toso i luga o axles uma e lua e ala i se afi eletise o lo'o i le pito i tua, fa'atasi ai ma le tufatufaina atu o le eletise i luga o au e lua o lo'o pulea fa'afuase'i.

Lexus UX

Tekinolosi faʻaleleia le saogalemu

O le Lexus UX e sau fa'atasi ma le fa'afouga aupito lata mai o le Lexus Safety System + lea e aofia ai, fa'atasi ai ma isi, faiga a'o le'i fa'afuase'i, va'ava'ava'a ma su'esu'ega uila. I totonu o le fanua o avetaavale fesoasoani o loʻo i ai le pusa Lexus Co Drive lea e tuʻufaʻatasia mai le faʻaogaina o le folauga faʻatautaia i le faʻaogaina o ave maualuga.

Lexus UX

Lexus UX

Fa'asoa ile matou alaleo YouTube , ma mulimuli i vitio ma tala fou, ma le sili o le 2018 Geneva Motor Show.

Faitau atili