Lexus UX faʻaalia: o le lumanaʻi lea o le faʻailoga Iapani

Anonim

E ui ina le aloaia, o ata ua faʻaalia nei o loʻo faʻaalia ai pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasia le filosofia mamanu a le ituaiga i le Lexus UX fou.

I ni nai vaiaso aʻo lumanaʻi le Paris Motor Show, o le tele o faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia i le laumua o Farani e amata ona faʻaalia i le faaiuga o lenei masina. O le taimi lenei, na matou iloa ai le Lexus compact SUV fou, i se manatu faʻataʻitaʻiga e latalata tele i le faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻaalia i Pale.

Fuafuaina e le vaega o mamanu Europa o le ED2 brand, Lexus UX e taʻalo se ata maso ma foliga coupé. Ae e ui o se foliga talavou ma taʻaloga ua leva ona faʻamoemoeina, o mea faʻateʻia na iu lava ina faʻaagaga mo le saini malamalama LED i tua ma mo le fausaga o faitotoʻa i autafa, ma na o le tasi le au i itu taʻitasi. Pe o le a tatou faia ni faitotoʻa e pule i le ola?

O le isi mea fou o le fa'ata pito i tua (po'o le leai ...). Tekinolosi ua folafola mai e avea ma se tasi o malosiaga o lenei faʻataʻitaʻiga fou, ma o lea, ua filifili Toyota e faʻaoga ni mea puʻeata se lua e faʻasalalau saʻo ata i luga o le lau i le ogatotonu.

FESOASOANI: Toyota C-HR: Se isi lavea ile ala?

Ae mo le powertrains, e itiiti se mea e iloa, ae matou te manatua i le amataga o lenei tausaga Lexus na resitalaina pateni i Europa mo iunite eseese e tolu: UX 200 (esini 2.0 lita o le ea), UX 250 (2.5 lita o le ea) ma le UX hybrid 250h (2.4 lita). poloka penisini ma se afi eletise). E ui lava i le lua taʻavale e mafai ona vaʻaia i le ata, o le avanoa e tuʻufaʻatasia ai se afi eletise 100% e leʻi lafoaia.

Ina ia faʻamamaina soʻo se masalosaloga, e tatau ona tatou faʻatali seʻia oʻo i le isi Paris Motor Show, pe a tatau ona tuʻuina atu le Lexus UX i tagata lautele o loʻo i ai pea i se faʻamatalaga manatu.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili