007 fa'asusu Lotus Esprit o le a avea ma eletise ma aoga!

Anonim

O Setema talu ai, o le Lotus Esprit o loʻo faʻasalaina i lalo o le ola i le 007 - Irresitible Agent, na faʻatau atu mo se € 728,000 ofoofogia. Le tagata fa'atau? Elon Musk, Pule Sili o Tesla Motors.

Miliona Elon Musk ei ai ni siteki i kamupani e pei o Paypal ma SpaceX, o le kamupani muamua e maketi vaalele masina. I le faaopoopo atu i nei kamupani e lua, o Elon Musk o le Pule Sili o Tesla Motors, o se kamupani o le a aafia i le suiga o le James Bond submersible Lotus Esprit.

O le faʻataʻitaʻiga autu o le vaʻa o le Lotus Esprit. Tuuina atu o se manatu i le Turin salon i le 1972 ma mamanuina e Gioretto Giugiaro, o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga muamua a le faʻailoga a Italia. O le gaosiga o le lomiga na tuʻuina atu i le 1975 Paris Salon, faʻatasi ai ma nai suiga i le faʻataʻitaʻiga suʻesuʻe. Ia, ae sili ai le taofi i'i, tu'u le tala o se tasi o ta'avale ta'aloga sili ona lelei i totonu o le vaeluagalemu o le 70s mo a tatou masini o le taimi ua tuana'i.

007 fa'asusu Lotus Esprit o le a avea ma eletise ma aoga! 6980_1

Pe o oe o se tagata fiafia i ata tifaga 007 pe leai, o le ofisa faalilolilo Peretania sili ona lauiloa, e mautinoa lava o le ata o se Lotus paʻepaʻe i lalo o le vai e fa ona apa e le o se mea fou. Ae ui i lea, ma le le manaʻo e faʻaleagaina mafaufauga o le tamaititi i totonu o ia mea taʻitasi, o le mea moni o le Lotus lea na liua i se vaʻa ma le oomi faigofie o se ki, e leʻi i ai lena tomai. O le ta'avale i lalo o le sami o se tino Lotus ma ni suiga o le hydrodynamic ma fa'aoso eletise e fa. O totonu e leʻi faʻafefe vai ma o le mea lea na tatau ai i le kapeteni ona faʻapipiʻiina mea maulu.

E pei o se tamaititi na te iloa e le moni Santa Claus, na le fiafia Elon Musk i le Lotus Esprit mai le 007, ae ui i lea, o lona tamaoaiga e mafai ai e ia ona liliu nisi o le fiafia i miti e taunuu, o lea o le a faʻaogaina ai e Tesla Motors le vaʻa ma mea uma e manaʻomia. liliu i se galuega (i le uiga moni o le upu) taavale hybrid.

007 fa'asusu Lotus Esprit o le a avea ma eletise ma aoga! 6980_2

Faitau atili