O le vaitau fou o Lotus ua aumaia ai ma se logo fou

Anonim

I le mavae ai o le tele o tausaga o le "semi-inactivity", Lotus e foliga mai o le a toe faʻafouina ma faʻaopoopo i le Evija ua uma ona faʻaalia, o lana taʻavale taʻavale muamua muamua ma lona muamua eletise, o le faʻailoga Peretania ua faʻaalia se logo fou e ulufale atu ai i lenei vaitau fou. .

I le taimi nei i lima o Geely, ua ulufale atu Lotus i se vaega fou o lona talafaasolopito ma e leai se mea e sili atu nai lo se logo fou e faailoga ai, aʻo faʻaaogaina se maliega na sainia ma le kalapu a le English Premier League Norwich City Football Club.

Faʻafetai i lenei maliliega, o le faʻailoga fou o le faʻailoga na faʻavaeina e Colin Chapman o le a faʻaalia i luga o ofutino o 'au talavou a le kalapu. O le maliliega foi ua aiaia ai le toe faaigoa o le nofoaga autu o aoaoga ma le aoga a le kalapu, "The Lotus Training Centre" ma le "The Lotus Academy".

Lotus logo
Le faʻaleleia o le logo Lotus talu mai lona faʻavae e oʻo mai i aso nei.

O le a le mea ua suia i le logo fou

O le mea moni e taʻu atu, o le logo fou e leai se mea e sili atu nai lo le toe faʻafouina o mea na i ai seia oʻo mai i le taimi nei, lea na tausia ai elemene ma le faʻatulagaina o le logo muamua i le taimi na faʻavaeina ai le faʻailoga, i le 1948.

O le toe fa'atulagaina ua matua'i alu lava i se fa'agasologa o le fa'afaigofie - fa'atofa 3D aafiaga (malamalama ma ata), talofa 2D po'o le "fa'ata'atia mafolafola", o se tali faigofie e sili atu ona fetaui ma mana'oga fa'atekinolosi o aso nei.

O le eseesega tele o loʻo taoto i le faʻaoga o loʻo faʻaaogaina - na alu mai le serif typeface i le laina laina - ma i le faʻatulagaina o le upu "Lotus", lea na faʻalava.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava i lea, o le lanu lanu i le va o samasama ma le lauiloa British Racing Green e tutusa ma le faʻailoga o loʻo faʻaauau pea ona i ai i le logo fou. Lotus marketing head Simon Clare fai mai le faailoga "Na ia toe tilotilo i le uluai logo Lotus ma toe manatua le filosofia a Colin Chapman: faafaigofie ma faaopoopo le mama."

Lotus Cars logo

Na taʻua foi e Lotus o loʻo "amataina se suiga tele i le lalolagi atoa" fai mai o le a teu faʻafaigaluega i le tele o faʻataʻitaʻiga fou i tausaga o lumanaʻi e faʻalauteleina ai lona aapa atu ma faʻamautu o ia o se faʻailoga maualuga o faʻataʻitaʻiga maualuga e faʻatauvaʻa ai ituaiga mai konetineta. Europa”.

Faitau atili