Amata malulu. Ua uma ona e iloa le "mea lilo" o le BMW 3 Series Touring?

Anonim

Fa'ailoa mai i le silia ma le masina talu ai, o le Fa'asologa 3 Touring o le elemene o lo'o misi i le tulaga masani a Siamani. Faʻafetai tele mo lona faʻaogaina, o loʻo i ai le tele o vaega e mafai ai e le 3 Series van ona sili atu le "faʻauo aiga".

Ae peitaʻi, afai o nisi o nei faʻaaliga e iloga (e pei o le ogalaau e 500 lita le malosi) o isi e foliga mai e "pasi" i latou e faʻatau le Series 3 Touring.

O loʻo faʻamaonia mai e Stefan Horn, o le faʻatonuga o oloa mo le 3 Series Touring, o ia lea i se faʻatalanoaga ma Autocar na fai mai o le tele o tagata e ona van latou te leʻi iloa o le faamalama pito i tua e tatala ese mai le ogalaau (o se mea ua leva ona masani i va o BMW).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le le fiafia i lenei le lava o le malamalama o loʻo i ai i le au pulega i le Siamani brand lea na fesili ai Horn i le lomiga a Peretania e tusi e uiga i le mataupu, ma fai mai "matou te manaʻomia tagata faʻatau e iloa lenei mea pe o le a mou atu".

BMW 3 Fa'asologa Ta'amilosaga

Ina ia taofia le leai o se vaega o taavale a le BMW i le lumanaʻi, o le faʻamalama o le faamalama pito i tua.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili