7 afi mo le CUPRA Formentor. O le muamua e taunuu mai foi e sili ona malosi

Anonim

Na faailoa mai ia i matou o se plug-in hybrid, ma e oo lava o se prototype, ae o le CUPRA Formentor , o le uluai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa a le talavou Sipaniolo faʻailoga, o le ai ai le tele o isi afi. Ma e le o mea uma o le a faʻafefiloi.

O le taʻaloga taʻaloga-laina crossover o le ai ai se vaega atoa o afi, fitu i le aofaʻi, lea e le o lava se talosaga Diesel.

Ina ia tatalaina le taua, o le a tatalaina i luga o le maketi, o lea lava i lenei masina o Oketopa , ma lona afi sili ona malosi. O le a avea, fai mai le faʻailoga, o le "faʻaaliga maualuga o le faʻatinoina o le faʻatinoga a le CUPRA".

CUPRA Formentor VZ 2021

310 hp, 100% hydrocarbons

O le igoa aloaia o le Formentor sili ona malosi o loʻo faʻamatalaina ai ona uiga autu: CUPRA Formentor VZ 2.0 TSI 310 hp DSG 4Drive.

Amata i le 2.0 TSI, o le EA888 i totonu o le laina fa-cylinder o loʻo maua i le tele o faʻataʻitaʻiga Volkswagen Group, o le mana, e pei ona tatou vaʻaia, o le 310 hp , faʻatasi ai ma le maualuga maualuga faʻamau i le 400 Nm.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le DSG e fa'atatau i le lua-clutch gearbox, iinei ma le fitu saoasaoa. Ma o le 4Drive o loʻo faʻatatau i le faiga e faʻamaonia ai le taʻavale e fa uili. Ma e pei ona aliali mai, e le o se electron i le vaai - o le Formentor sili ona malosi o mea uma o le a faalagolago i luga o se afi afi i totonu.

CUPRA Formentor VZ 2021

E ui lava i le limafoai 1644 kilokalama o le tele na faʻasalalauina, o faʻamanuiaga o loʻo i totonu o se fuafuaga sili ona lelei: 4.9s e o'o i le 100 km/h ma le fa'aeletoroni fa'atapula'a maualuga le saoasaoa e 250 km/h.

VZ… O le a lenei mea?

Pau lava le mea o lo'o totoe o le fa'avasegaina o uiga o mata'itusi VZ , o le taimi muamua lea e aliali mai ai i upu a le CUPRA. Ia, na filifili le gagana Sipaniolo e vaevaeina le Formentor i ni vaega se lua, faatasi ai ma le tuaoi e vavaeeseina ai i latou e fuafua i se tulaga malosi, i lenei tulaga 245 hp.

CUPRA Formentor VZ 2021 pulou

O lea la, i lalo ifo o lena tau, o le crossover fou o le a naʻo le CUPRA Formentor. A iai le 245 hp pe sili atu, e fa'aigoaina le igoa CUPRA Formentor VZ.

Aisea VZ? O se faapuupuuga o le faaupuga "anapogi" i Castilian, lea e fai mai le faʻailoga e ofuina "i le faʻaatoatoaina o lomiga sili ona mamana o le CUPRA Formentor."

E le tasi ae lua plug-in hybrids

O le Formentor o le a avea ma se tasi o laasaga i le CUPRA electrification offensive, lea o le a le pine ae faʻatasi ma CUPRA Leon plug-in hybrids ma 100% eletise CUPRA el-Born.

CUPRA Formentor VZ 2021

O le a iai ni afi eletise se lua e avea ma se vaega o le laina faʻasalalau Sipaniolo. Fa'aauau le taula'i ile VZ, ole CUPRA Formentor VZ e-Hybrid faʻamaonia se tuʻufaʻatasiga maualuga malosi ma le malosi o le 245hp ma le 400Nm.

Fa'atusa e maua mai i le faaipoipoga o le 1.4 TSI o le 150 hp ma le afi eletise o le 115 hp. O le masini eletise e faʻamalosia e le 13 kWh lithium-ion pusa maa - o le eletise e tatau ona tusa ma le 50 km (taua mulimuli aloaia e tatau ona faʻasalalau).

CUPRA Formentor VZ 2021

E le pei o le 310 hp 100% combustion version, o le faʻasalalauga i luga o le VZ e-Hybrid e faia naʻo uili pito i luma e ala i le ono-saosaoa DSG gearbox.

O le isi hybrid i le laina o le (naʻo) CUPRA Formentor e-Hybrid , lea e vaʻaia ai lona malosi ma le faʻaitiitiga e faʻaitiitia i le faasologa, 204 hp ma 350 Nm.

Ma isi?

Ua uma ona matou taʻua le tolu o afi e fitu, e fa e alu. Matou te amata i le sui lona tolu o le laina VZ, le CUPRA Formentor VZ 2.0 TSI 245 cv DSG, lea e tu'uina atu i le ta'avale e fa uili, ae o lo'o fa'atumauina pea le felauaiga lua.

CUPRA Formentor VZ 2021

I le sili atu le malosi o penisini variants o le crossover tatou maua le CUPRA Formentor 2.0 TSI 190 hp DSG 4Drive o le Fa'atonu 1.5 TSI 150 hp , faʻatasi ai ma le mea mulimuli e maua e le gata i le DSG ae faʻapea foʻi ma se faʻasalalauga tusi.

Mulimuli ae le itiiti, o loo i ai pea le avanoa mo se afi Diesel, le CUPRA Formentor 2.0 TDI 150 hp , e maua fo'i ma le pusa DSG po'o le tusi lesona.

CUPRA Formentor VZ 2021

O afea e taunuu ai le CUPRA Formentor?

E pei ona taʻua, o le 310 hp Formentor VZ 2.0 TSI o le a muamua taunuu i lenei Oketopa. O afi o totoe o le a faʻalauiloaina i le 2021, o le tele o faʻamatalaga o le a naʻo le latalata atu i lo latou taunuʻu i luga o le maketi.

Laupapa laupapa

I le taimi nei, e leʻi faʻasalalauina tau mo le faʻataʻitaʻiga fou.

Faitau atili