Laiti Volvo, sili atu Polestar. O fa'atonuga e fa'amoemoe le lumana'i o le fa'ailoga

Anonim

Ina ua uma ona vaai i le Polestar 2 i Geneva i le tausaga talu ai, o le tausaga lenei i le Swiss event o le a tatou iloa ai le Polestar Mataupu , o se faʻataʻitaʻiga lea o loʻo faʻamoemoeina e le Swedish brand lona lumanaʻi i tulaga sili ona eseese.

Faʻatasi ai ma se foliga laʻititi ma le aerodynamic, o le Polestar Precept o loʻo faʻaalia o ia o se "fa-faitotoa coupé", e ese mai le masani o le "SUVization" i le maketi. O le 3.1 m wheelbase e mafai ai e le tauva o le Porsche Taycan ma Tesla Model S i le lumanaʻi ona faʻapipiʻi se pusa maa tele, ae e le o iloa lona gafatia.

E le pei o le mea e tupu i le Polestar 1 ma le 2, o lona foliga e le natia ai le saʻo saʻo o faʻataʻitaʻiga Volvo, o le Poloaiga o se laasaga manino e vaʻavaʻavaʻa ese ai le lua Scandinavian brands, ma faʻamoemoeina mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai faʻataʻitaʻiga Polestar i le lumanaʻi.

Polestar Mataupu

Le faiga o le Polestar Precept

Faʻailoga, sili atu i mea uma, i luma, lea na mou atu ai le grille ma tuʻu atu i se nofoaga manino e taʻua o le "Smartzone", lea o loʻo i ai masini ma mea puʻe mo le faʻaogaina o fesoasoani. O lamepa, i le isi itu, ua toe faauigaina le saini malamalama lauiloa “Thor's hammer”.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le pito i tua, o le laina faʻalava o le LED lea na matou vaʻaia foi i le Polestar 2 o loʻo ave i luga iinei, o loʻo i ai pea i se suiga sili atu ona laʻititi.

Polestar Mataupu

Na mou atu le mea'ai pito i luma, ma ua fa'aaogaina e le Precept se fofo ua uma ona fa'aogaina i isi fa'ata'ita'iga eletise.

Faʻapea foʻi i fafo o le Polestar Precept o loʻo mou atu ai faʻata i tua (suia e mea pueata), le tuʻuina o le LIDAR i luga o le taualuga (lea e faʻaleleia ai lona gafatia gaioiga) ma le taualuga panoramic e oʻo atu i tua, faʻataunuʻuina galuega. o le faamalama i tua.

Polestar Mataupu

O totonu ole Polestar Precept

I totonu, o le sitaili laʻititi o loʻo tausia, faʻatasi ai ma le dashboard fale e lua lau, tasi ma le 12.5 "e faʻataunuʻuina galuega a se meafaifaʻaili ma le isi ma le 15" i se tulaga maualuga ma totonugalemu, faʻaalia ai le faiga fou faʻavae infotainment oloa atiina ae i le galulue faatasi. ma Google.

Polestar Mataupu

E pei o fafo, o loʻo i ai foi le tele o masini i totonu. O nisi e mataʻituina le vaʻaiga a le avetaavale, fetuutuunai mea o loʻo i ai i luga o lau, aʻo isi, vavalalata, saili e faʻaleleia le faʻaogaina o le mata tutotonu.

O mea e gafataulimaina o le lumana'i

I le faaopoopo atu i le faʻamoemoeina o le gagana fou a le Polestar ma tekinolosi eseese o le a maua i luga o faʻataʻitaʻiga Scandinavian brand, ua faʻaalia e le Precept se faʻasologa o mea gafatia e mafai ona faʻaogaina e Polestar i le lumanaʻi.

Mo se fa'ata'ita'iga, o nofoa fa'ata'oto e fa'aaogaina e fa'aoga ai le 3D knitting technology ma fa'avae i luga o fagu palasitika toe fa'aaogaina (PET), o kapeta e faia mai upega fagota toe fa'aaogaina ma o le lima ma le ulu o lo'o faia i le ogalaau toe fa'aaogaina. .

Polestar Mataupu
I le faaopoopo atu i le i ai o se foliga laʻititi, o totonu ole Polestar Precept e faʻaaogaina mea toe faʻaaogaina.

O le faʻaaogaina o nei mea faʻalagolago e faʻatagaina, e tusa ai ma le Polestar, e faʻaitiitia ai le mamafa o le Precept i le 50% ma otaota palasitika i le 80%.

Faitau atili