"Natia" solofanua i trams? Tesla Model Y Faʻatinoga i luga o le faletupe eletise

Anonim

E pei lava o faʻataʻitaʻiga uma a Tesla, e faʻapea foi le Tesla Model Y Fa'atinoga na avea ma faʻataʻitaʻiga o vitio i luga o YouTube, ma faʻaalia ai o ia lava i le tele o ana tagata fiafia.

O se tasi o nei vitio o le mea lea matou te aumaia ia te oe i aso nei, lea na filifili ai le kamupani MountainPass Performance e ave le Faʻataʻitaʻiga Y Performance i se faletupe eletise e suʻe ai pe o le a le tele o le malosiaga faʻasalalau e le sili ona "taʻaloga" Model Y e moni.

Faatasi ai ma afi eletise e lua ma, i le faasologa, 287 hp ma le 200 hp, o le Tesla Model Y Performance o loʻo faʻaalia ai se le malosi tu'ufa'atasi maualuga o le 480 hp fa'atasi ai ma le 639 Nm o le maualuga maualuga - E le masani ona tuʻuina atu e Tesla le mana faʻapitoa ma faʻamaumauga, o lea e manaʻomia ai ona faʻamaonia nei fuainumera.

Pe o le a o'o atu i nei tulaga taua? Ia, o le fesili tonu lava lea o le vitio matou te aumaia ia te oe i aso nei e taumafai e tali. Faatasi ai ma lenei mea e le gata ina mafai ona tatou vaʻaia le Tesla Model Y Performance i luga o le faletupe eletise ae faʻapea foi ona matauina le tuʻuina atu o le SUV manaʻomia.

Ae mo le suʻega o le faletupe, o le Faʻataʻitaʻiga Y Performance na faateia ma i le a le auala. Le North American SUV fou ua resitalaina 502 horsepower… i uili . O se tau e maualuga atu nai lo le "uso" Faʻataʻitaʻiga 3 Faʻatinoga, faʻataʻitaʻiina i se taimi ua mavae i lalo o tulaga tutusa, lea na tu i le 480 hp o le mana i le uili. Taua na ausia ina ua maeʻa le faʻafouga a Tesla, lea na faʻateleina ai le malosi maualuga o le faʻataʻitaʻiga.

Ina ia mafai ona e faʻamaonia mo oe lava, matou te tuʻuina oe le vitio iinei:

Faitau atili