Ia amata le fenumiai? O tulafono i le filifilia o faʻataʻitaʻiga a Polestar

Anonim

Mai igoa i numera i le faʻafefiloi o le lua, e tele auala e faʻailogaina ai se faʻataʻitaʻiga. Ae ui i lea, o le mea masani o le a oʻo mai i faʻailoga numera poʻo alpha-numeric, latou te mulimulitaʻi i se manatu faʻapitoa e fesoasoani e faʻatulagaina ma malamalama i le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga taʻitasi i le tulaga o le ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Audi A1, A3, A4, ma isi. Ae ui i lea, e le tupu pe o le a tupu i le faʻatulagaina o faʻataʻitaʻiga Polestar.

E pei ona e iloa, o le Scandinavian brand e faʻaaogaina numera e faʻasino ai ana faʻataʻitaʻiga, lea e tuʻuina atu i le faasologa o loʻo faʻalauiloaina ai: muamua o le ... Polestar 1, lona lua ... le Polestar 2 ma le lona tolu (fuafuaina e avea ma crossover) e tatau ona avea ma Polestar… 3.

Ae ui i lea, e leai se mea e taʻu mai ia i matou e uiga i le faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga i le lautele. Matou te iloa o le 1 o loʻo faʻatulagaina i luga aʻe o le 2, ae o le 3 (le vaʻavaʻai vavalo) matou te le iloa pe o le a tuʻuina i luga, lalo ifo poʻo le maualuga o le 2. E le gata i lea, tuʻuina le faʻaaliga o se sui mo Polestar 1, e le toe foʻi mai e valaʻau 1, ae 5, 8 poʻo 12, faʻatatau i le numera o faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu e le faʻailoga i le taimi nei.

Polestar Mataupu
O le a le numera o le a faʻailogaina le faʻataʻitaʻiga e maua mai i le Precept prototype? Le mea e sa'o pe a uma le mea mulimuli na fa'aaoga e Polestar.

Fua mo le fenumiai?

O le faʻaaliga na faia e Thomas Ingenlath, Pule Sili o Polestar, i faʻamatalaga i le Autocar, lea na faʻamaonia ai o le faʻatulagaina o Polestar faʻataʻitaʻiga e mulimulitaʻi i se numera numera, ma o le igoa na filifilia e na o le isi numera avanoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lona uiga, e ese mai le mea e masani ai, i le lumanaʻi, o se numera tele (e masani ona fesoʻotaʻi ma faʻataʻitaʻiga tetele) e mafai ona faʻaaogaina e faʻasino ai le faʻataʻitaʻiga o le ulufale. I se isi faaupuga, mafaufauina o se sui i le Polestar 2, o le a maua se numera maualuga atu nai lo le tasi e mafua mai i le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga Faʻatonuga, lea o le a taunuu muamua.

E talafeagai? Masalo mo le faʻailoga, ae mo le tagata faʻatau mulimuli e mafai ona mafua ai le le mautonu. Ina ia tuʻuina atu ia te oe se manatu, o le a tutusa ma le isi faʻataʻitaʻiga a le Peugeot e le o iai le 108, ae 708, e sili atu i le 508, lea o loʻo i ai nei le pito i luga o le laina.

Polestar

E tusa ai ma faʻamatalaga a Thomas Ingenlath, o loʻo i ai le manatu e le mafai e le Scandinavian brand ona faʻaaogaina le manatu o sui tuusaʻo mo ana faʻataʻitaʻiga, o se mea e mafai ona vaʻaia e le saolotoga o loʻo i ai i le igoa tutusa.

Pau lava le fesili e tulaʻi mai o le a le tele o le a malamalama ai tagata lautele i le faʻatulagaina o le Polestar's range i le amanaia o lenei ituaiga igoa ma pe o le Scandinavian brand o le a le suia lona mafaufau i se taimi, ae i lenei tulaga, naʻo le taimi i totonu o le a aumaia ai tali. .

Faitau atili