Fanau mai. O le gaosiga o le taavale eletise muamua a le CUPRA ua uma ona amata

Anonim

Ina ua uma ona faʻasalalau i le Munich Motor Show i lenei tausaga o loʻo faʻamoemoe e avea ma 100% eletise eletise i le 2030, ua amata e le CUPRA le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga muamua i lenei mea leaga: le CUPRA Fanau mai.

Faʻavae i luga o le faʻavae MEB (e tutusa ma Volkswagen ID.3, ID.4 ma Skoda Enyaq iV), o le CUPRA Fanau fou o loʻo vaʻaia o le "auupega" lelei mo le faʻalauteleina faavaomalo o le ituaiga, e mafai ai ona oʻo atu i maketi faavaomalo fou, aemaise le tele o atunuu.

Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le Fanau mai faʻatulagaina mo Novema, o le a fetaui ma le faʻatinoina o se taʻiala fou o le tufatufaina atu, ma le filifiliga e faʻakonekarate le CUPRA Born i lalo o se faʻataʻitaʻiga o le saofaga.

CUPRA Fanau mai

Aoao i Zwickau e talosaga i Martorell

Fausia i Zwickau, (Siamani), le CUPRA Fanau mai o le ai ai le "kamupani" i luga o le laina faʻapotopotoga o faʻataʻitaʻiga e pei o le Volkswagen ID.3 ma ID.4 ma le Audi Q4 e-tron ma Q4 Sportback e-tron.

E tusa ai ma le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga fou i lena fale, na taʻua ai e le Pule Sili o le CUPRA Wayne Griffiths: "O le gaosia o la matou uluai 100% faʻataʻitaʻiga eletise i le fale gaosi eletise sili ona tele i Europa o le a maua ai aʻoaʻoga taua ao matou vaʻavaʻai e fausia taʻavale eletise i Martorell mai le 2025".

Ae mo sini mo le fale Martorell, Griffiths sa naunau: "O lo matou naunautaiga o le gaosia o le sili atu i le 500,000 taavale eletise i le tausaga i Sepania mo ituaiga eseese i le Vaega".

CUPRA Fanau mai

I le faaopoopo atu i le avea ma uluai taavale eletise a le CUPRA, o le Fanau foi o le taʻavale muamua a le ituaiga e gaosia ma le CO2 manatu le mautonu. I le faaopoopo atu i le malosi o loʻo faʻaaogaina i le sapalai sapalai e sau mai punaʻoa faʻafouina, o le Born model e iai foʻi nofoa e faia i mea gafatia.

Faitau atili