Ford Mustang Mach-E taunuu i Europa ma le "Go Electric" roadshow

Anonim

Ford ua tuuto atu i le eletise lona lautele ma e oo atu i le 2021 ua faamoemoe e faalauiloa 18 taavale eletise . I le taimi nei, ina ia faʻamaonia tagata faʻatau i le faʻaopoopoga o tau o taʻavale eletise, na faia ai e Ford le faʻaaliga "Go Electric".

O le sini i tua o le "Go Electric" roadshow, e ala i gaioiga faʻatino, e faʻamalo ai le eletise ma faʻaosofia le talitonuina o tagata faʻatau, fesoasoani ia i latou ia malamalama atili i le tele o filifiliga eletise (mild-hybrid, hybrids, plug-in hybrids and 100% electric models) .

I le aotelega, o le "Go Electric" roadshow o le a taamilo i Peretania mo le ono masina, ona oʻo atu lea i isi maketi Europa.

O la matou fa'aaliga auala Europa o le a fesoasoani i le fa'avasegaina o filifiliga ta'avale eletise mo a matou tagata fa'atau uma, tu'uina atu ia i latou fa'amatalaga uma latou te mana'omia e fai ai se filifiliga e fetaui ma o latou olaga.

Stuart Rowley, Peresitene o Ford o Europa

Ford Mustang Mach-E ua taunuu i Europa

I le taimi lava e tasi na faʻaalia ai le "Go Electric" roadshow, ma i lana uluai fuafuaga (na faia i Lonetona), na faʻaaogaina ai e Ford le avanoa e faia ai le amataga o le lautele o le Ford Mustang Mach-E i eleele papalagi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma le faailoga Amerika, sa auai inisinia Ford Europa, mai le amataga, i le atinae o le Mustang Mach-E. O le faʻamoemoe o le faʻamautinoaina o le amio malosi o le SUV eletise e faʻafetaui i auala Europa ma le tofo o avetaavale mai le "Old Continent".

Ford Mustang Mach-E

Tele aseta = sili atu le eletise

A'o teu fa'afaigaluega i le fa'aeletise o lona lautele ma i le "Go Electric" roadshow, na filifili fo'i Ford e fesoasoani e fa'ateleina le fa'atupuina o mea tetele.

O le mea lea, e faaopoopo atu i le teu faafaigaluega i le fausiaina o 1000 nofoaga faʻapipiʻi tuʻuina i totonu o lona lava fale, o le North American brand o loʻo faʻaauau pea ona avea ma tagata e umia sea i le IONITY network (lea o se tasi na faavaeina).

O galuega tetele e taua tele e fesoasoani ai i tagata fa'atau ia mautinoa i le suiga o le eletise, ae o le a le mafai ona tatou faia na o tatou. O le faʻateleina o tupe faʻafaigaluega a paaga autu i Peretania ma Europa e sili atu le taua nai lo se isi lava taimi

Stuart Rowley, Peresitene o Ford o Europa

E le gata i lea, na faʻatasi foi Ford ma NewMotion. O lenei faiga fa'apa'aga e mafai ai e tagata fa'atau a le fa'ailoga ona fa'aogaina se tasi o feso'ota'iga sili ona tele mo tagata lautele i Europa e ala i le FordPass Connect.

O le sini, e ala i lenei app, e mafai ai e tagata faatau Ford ona maua se tasi o le 125,000 nofoaga i luga o le FordPass Charging Network i atunuu e 21, totogi ma mataʻituina le totogiina o latou taavale.

Faitau atili