Audi electrifies ia lava i Pale ma le e-tron

Anonim

Ina ua uma ona tatalaina i San Francisco le Audi e-tron na tuuina atu i tagata lautele i le Faleoloa i Paris. E leai lava se faʻamatalaga faʻamaonia faʻamaonia, ae o i latou e nafa ma le Siamani e faʻamoemoe o le a oʻo atu le faʻataʻitaʻiga fou i tulaga tau tutoʻatasi e latalata i le 450 km (e feagai ma le 470 km na faʻasalalau e le tauvaga Jaguar i-Pace).

O se tasi o mea taua o le Audi e-tron e mafai ai ona tuʻuina atu faʻata i tua, suia i latou i mea pueata e faʻaalia ata na puʻeina i luga o lau e lua o loʻo tuʻuina i faitotoʻa, ma avea ai le e-tron ma taʻavale muamua. e leai ni fa'ata i tua.

E tusa ai ma le maa, ua faʻasalalau e Audi taimi faʻapipiʻi e amata mai i le 30 min i le tusa ma le 80% o le malosi o le maa i le 150 kW vave faʻatonuina nofoaga e oʻo atu i le 8.5 itula pe afai e te filifili e molia le SUV i totonu o se pusa puipui fale 11-inisi kW (lea e mafai ona fa'apu'upu'u i le na'o le 4 itula pe a fai o le uta e 22 kW).

Audi e-tron

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

408 hp? Na'o le Boost mode

E ui lava o le Audi sa mamafa tele i luga o le mataupu tutoʻatasi, e leʻi faʻagaloina le mana, faatasi ai ma afi eletise e lua a le e-tron (tasi i luga o axle taʻitasi, o le mea lea o le taʻavale uma-uili) e tuʻuina atu ai le malosi tuʻufaʻatasia o le 408 hp ma le torque o le 660 Nm. i le Boost mode ma le 360 hp ma le 561 Nm i le tulaga masani. Ina ia faʻamalosia afi uma e lua, o le Audi fou o loʻo i ai se maa ma le malosi o le 95 kWh (naʻo le sili atu i le tasi o loʻo maua i le Tesla S P100D).

Ae mo le faʻatinoga, o le Audi e-tron e fetaui ma le 0 i le 100 km / h i le 6.4s (i le Boost mode e faʻaititia le tau i le 5.5s) ma oʻo atu i le maualuga o le saoasaoa o le 200 km / h, faʻatapulaʻa faʻaeletoroni.

Audi e-tron totonu
Fa'amatalaga o le fa'ata pito i tua, fa'atagaina le mea pu'eata e va'aia i fafo o le ta'avale

Ina ia fesoasoani e faʻateleina le tutoʻatasi, o le Audi fou faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai foi se faiga e toe faʻaleleia ai le malosi, e tusa ai ma le faʻailoga, e mafai ona toe faʻafoʻisia i le 30% o le malosi o le maʻa, galue i ni auala se lua: e toe faʻafouina le malosi pe a e ave lou vae mai le throttle pei. pe a tatou taofi.

O le taunuu mai o le Audi e-tron fou i maketi autu a Europa ua fuafuaina mo le faaiuga o lenei tausaga.

E fia iloa atili e uiga i le Audi e-tron fou

Faitau atili