Ua taunuu Skoda Kodiaq RS i Pale ma faamaumauga i "seoli lanu meamata"

Anonim

Ina ua uma ona avea ma SUV sili ona saoasaoa e fitu nofoa i luga o le Nürburgring (ma le taimi o le 9min29.84sec), o le Skoda Kodiaq RS na fa'aalia i tagata lautele i le faleaiga i Pale.

Faatasi ai ma le afi sili ona malosi diesel i le talafaasolopito o Skoda, o le Kodiaq RS fou o le SUV muamua lea o le Czech brand e maua ai le acronym e tutusa ma le tele o faatinoga.

O le mea moni, o le afi e faʻamalosia ai le Kodiaq RS o le Volkswagen group oken bank. O le Skoda Kodiaq RS o loʻo i ai le 2.0 biturbo i lalo o le pulou matou te maua foi i luga o le Passat ma Tiguan.

Skoda Kodiaq RS

E le lava le malosi e talepe ai faamaumauga

I le faʻaaogaina o le 2.0 biturbo, o le Kodiaq ua i ai nei le 240 hp ma le faʻatatauina o le 500 Nm (e leai ni faʻamatalaga aloaia ae o loʻo faʻatatauina e latalata i le tau na tuʻuina atu e le "tausoga" Passat ma Tiguan ma le afi lava e tasi) fa'ataga oe e alu mai le 0 i le 100 km/h ile na'o le 7s ma o'o ile saoasaoa maualuga ole 220 km/h.

I le faʻaopoopoga i se afi fou, o le RS "togafitiga" na tuʻuina atu i le Kodiaq na aumaia ai foʻi taʻavale uili uma, taʻavale malosi (Dynamic Chassis Control (DCC)) ma le faʻasolosolo alualu i luma. I le faʻaopoopoga i suiga faʻainisinia na maua e le Czech SUV le tele o meafaigaluega fou ma paʻi vaaia e tuʻuina atu ai se foliga taʻaloga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ma afai o oe o se tasi o na tagata e le fiafia e faʻalogo i le gaʻo o le Diesel i totonu o se taʻavale taʻavale, e mafaufau Skoda ia te oe. O le Kodiaq RS o lo'o fa'apipi'iina e pei o fa'ata'ita'iga ma le Dynamic Sound Boost system lea, e tusa ai ma le fa'ailoga, fa'aleleia le leo o le afi ma fa'amamafa.

Vaʻai i faʻamatalaga e faʻailogaina ai le Skoda Kodiaq RS fou ile faletusi:

Skoda Kodiaq RS

O le Kodiaq RS na maua le 20" uili, o le pito sili ona tele na faʻapipiʻiina i se Skoda

Faitau atili