Tesla Model 3 i le Faleoloa i Paris. Amata le fa'atauga lata mai?

Anonim

O le North American brand na faʻaaogaina le salon na faia i totonu o le aai o le malamalama e faʻaalia ai tagata Europa mo le taimi muamua, ma i se tulaga aloaia, o lona faʻataʻitaʻiga laʻititi, le Model 3. O ni nai mita mai le nofoaga o loʻo i ai se augatupulaga fou o o se tasi o faʻataʻitaʻiga na faʻasalalau e Tesla o se tauva i le Faʻataʻitaʻiga 3, le BMW 3 Series, le faʻataʻitaʻiga Amerika i Matu e leʻi toilalo e puʻeina le gauai.

O le Elon Musk brand na aumaia i Pale ni faʻataʻitaʻiga se lua o le Faʻataʻitaʻiga 3, lea na avea ma muamua aloaʻia ile eleele Farani. Na maua e Tesla le avanoa e valaʻaulia ai tagata Farani ua uma ona tusi le faʻataʻitaʻiga e o atu i le faleoloa e matamata i ai, ona e leai lava se aso aloaia mo le faʻalauiloaina o le faʻataʻitaʻiga i luga o eleele Europa, ma le faʻailoga ua tolopoina le faʻalauiloaina mo se ni nai masina mo le amataga po o le ogatotonu o le tausaga a sau.

I le fesoʻotaʻiga na tuʻuina atu i tagata faʻaagaga o le faʻataʻitaʻiga i Farani (lea na faia ai le valaaulia e vaʻai i le Faʻataʻitaʻiga 3 ola) e leʻi taʻua e le faʻailoga tau, nai lo le filifili e viia foliga e pei o le taualuga panoramic ma le 15″ touchscreen.

Tesla Model 3

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Tuuina atu i Europa ae o loʻo tauivi pea

E ui i le fausiaina o faʻamoemoega maualuga o le Faʻataʻitaʻiga 3 e leʻi aunoa ma se feeseeseaiga. Mai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le gaosiga, taimi tuʻuina atu i tagata e ona i le US, i faʻafitauli i le lelei o le puleaina, o le Faʻataʻitaʻiga 3 taunuu i luga o le maketi e leʻi faigofie.

Ole tele o faʻamoemoega na faia ile Tesla laʻititi e mafua ona o uiga faʻapitoa na tuʻuina atu. Tesla faʻasalalau mo le Faʻataʻitaʻiga 3 se tutoʻatasi e tusa ma le 500 km, ua uma ona oʻo i se faʻamaumauga o le 975.5 km e ufiufi i le na o le tasi le uta (ae i se tau maualuga), o loʻo i ai tua poʻo uili uma (lua afi), ma e sau ma le tele na talanoa e uiga i Autopilot.

O le i ai o Tesla i le Paris Salon e sili atu ona maofa talu ai o le American brand e le o se mea e masani ai i faleoloa, filifili mo ana lava mea na tutupu e tuʻuina atu ai faʻataʻitaʻiga. E ui lava i lenei i ai i luga o eleele Europa, o loʻo faʻaauau pea le faʻailoga e aunoa ma le faʻaalia o aso faʻatagaina aloaia, tau poʻo pe o uiga o le Europa faʻaliliuga o le a ese mai i Amerika.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili