Aston Martin Fa'aeletise ma Fa'ailoa le Rapide E

Anonim

O le mea lea, i le taimi lava e tasi, o le faʻataʻitaʻiga eletise muamua o le aston martin ma o le uluai faʻataʻitaʻiga o le faʻailoga Peretania na sau mai le "fale o le eletise" fou a le ituaiga i Uelese, na faʻaalia i le Shanghai Motor Show. Fa'amoemoe e ave le Porsche Taycan ma le Tesla Model S, o le Faavave ma.

Faatasi ai ma se gaosiga faʻatapulaʻa i le 155 iunite ma i se tau na filifili Aston Martin e le faʻaalia , ua mafai nei ona fa'atonu le Rapide E. Pe a faatusatusa i le "masani" Rapide, o le sili ona iloga eseʻesega matagofie o loʻo faʻaalia i luma, lea na toe faʻaleleia e faʻaleleia ai le aerodynamics.

Faʻapea foʻi i le mataupu aerodynamic, faʻamaonia suiga i le pito i lalo o le Rapide E ina ia sili atu le lelei o le ea mai le pito i luma i le redesigned (ma tele) diffuser tua. Faʻafetai i faʻaleleia na faia, fai mai Aston Martin lena mea o le Rapide E e 8% sili atu le aerodynamically lelei nai lo le penisini.

Aston Martin Rapide E

toe teuteu totonu

O totonu foi o le Rapide E na toe faʻaleleia (ina ua maeʻa ona tatalaina le Rapide muamua i le ...2010). O le mea fou autu o le sui o le mea faigaluega analog panel ma se fou 10" panel numera lea e maua ai le tele o fa'amatalaga e uiga i le tulaga o le maa ma le fa'aaogaina o le malosi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Aston Martin Rapide E
Na maua e le Aston Martin Rapide E le 10” meafaifaaili numera.

E ui o le afi o le afi afi o loʻo i luma, i le tulaga o le eletise eletise o loʻo i ai afi e lua i tua. Malosi i le 800 V maa ma le 65 kWh malosi, o afi e lua e tuʻuina atu, e tusa ai ma Aston Martin, 610 hp ma 950 Nm o le malosi..

Aston Martin Rapide E
Fai mai Aston Martin, i faaupuga aerodynamic, o le Rapide E e 8% sili atu le lelei nai lo le penisini.

I tulaga o faatinoga, le Rapide E e mafai ona oʻo atu i le 0 i le 96 km / h i lalo ifo o le 4s ma toe faʻaleleia mai le 80 km / h i le 112 km / h i le na o le 1.5s , talu ai o le saoasaoa maualuga o loʻo i le 250 km / h. Ae mo le tutoʻatasi, ua faʻasalalau e Aston Martin se tau e sili atu nai lo le 350 km (fuaina e tusa ai ma le taamilosaga WLTP).

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili