Porsche Taycan poʻo Porsche 911? Matou te taʻitaʻia uma!

Anonim

O le vitio o le a e vaʻaia i lenei tusiga e tatau ona avea ma mea e tasi ma liliu i se isi. Ua le mautonu, a ea? Ou te faamalamalama atu.

I le avea ai o se vaega o le Faailoga Taualoa a le Lalolagi - o le taui sili ona taua i le pisinisi tau taavale i le lalolagi atoa - sa ou maua le avanoa e ave ai le Porsche Taycan Turbo fou i LA Test Drives (le suega taamilosaga i eleele Amerika).

O le vitio o le a e vaʻai i ai e tatau ona na o se suʻega o le Porsche Taycan Turbo, ae ina ua ou oʻo i le faletalimalo, na vave ona ou tuʻuina atu le ki i le Porsche 911 Carrera 4S (992 tupulaga). I'uga? Sa ou tuufaatasia ia mea e lua.

O mea uma e taua e fai e uiga i lenei faʻalavelave i le va o le "Tradition Vs Future" o loʻo i totonu o le vitio. Ae i le faaiuga, e oʻo uma lava i le fesili lenei: i le faaiuga o le aso, o ai e te paka i lau faletaavale:

Porsche Taycan Turbo poʻo Porsche 911 Carrera 4S?

Tu'u mai ia i matou lau fa'amatalaga ile Razão Automóvel's Youtube channel.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le isi tusi. Afai e te fia iloa atili e uiga i le Porsche 718 Spyder, Toyota GR Supra ma BMW Z4 M40i o loʻo faʻaalia i le amataga o le vitio, o sootaga nei:

  • Na ou auai i le Toyota GR Supra ma le BMW Z4 M40i. Manulele o se fulu?
  • I le uili o le Porsche 718 Spyder END POINT!

Faitau atili