Sauniuni. I le 2020 o le a tele a matou trams

Anonim

E le mafai ona matou amata i se isi lava mea nai lo le tala faʻamoemoeina i faʻataʻitaʻiga eletise mo le 2020. E maualuga le siteki. O le manuia o le faʻatau atu o le 100% eletise (ma plug-in hybrids) i le 2020 ma le 2021 e faʻalagolago tele i "tupe lelei" a se kamupani gaosi taavale mo nai tausaga o lumanaʻi.

E mafua ona, afai e le ausia le averesi o faʻamoemoega mo tagata gaosi oloa taʻitasi i le isi lua tausaga, o sala tupe e totogi e maualuga, maualuga tele: 95 euros mo kalama taʻitasi i luga aʻe o le tapulaa faʻatagaina, i le taʻavale.

Leitioa i le 2020 tatou te vaʻaia le faʻatupulaia o faʻataʻitaʻiga eletise ... faʻateleina. O lo'o va'aia se lologa moni o fa'ata'ita'iga eletise, ma toetoe lava o vaega uma e mauaina fa'ata'ita'iga fou.

O lea la, i le va o tala fou atoatoa o latou foliga tatou te le o iloa (pe na tatou vaʻaia o ni faʻataʻitaʻiga), i faʻataʻitaʻiga ua uma ona tuʻuina atu (ma faʻataʻitaʻiina e i tatou), ae o lona taunuu mai i luga o le maketi e naʻo le mea e sosoo ai. tausaga, o faʻataʻitaʻiga eletise uma ia o le a taunuu i le 2020.

Compact: tele filifiliga

I le mulimuli ai i tulagavae o le mea na faia e Renault ma le Zoe, ua filifili PSA e ulufale i le "taua o taavale afi eletise ma o le a le ofoina atu se tasi, ae lua faʻataʻitaʻiga, le Peugeot e-208 ma lona "tausoga", le Opel Corsa-e. .

fou renault zoe 2020

O le Renault o lo'o i Zoe se so'o taua i le fa'aitiitia o le averesi o fa'aoso o ana va'a.

O le peti a Honda e faʻavae i luga o le laʻititi ma le toe foʻi "e", ma o loʻo sauni le MINI e amata i lenei "taua" ma le Cooper SE. Faatasi ai ma tagata o loʻo nonofo i le taulaga, faʻaopoopo i le Fiat 500 eletise ua leva ona faʻatali, 2020 o loʻo aumaia faatasi ma tausoga e toʻatolu o le Volkswagen Group: SEAT Mii eletise, Skoda Citigo-e iV ma le Volkswagen e-Up magazine. Ma le mea mulimuli, ua matou maua le EQ atamai faʻafouina faʻalua ma fa.

Honda ma le 2019

Honda ma

O le agai i luga i le C-segment, o le MEB platform o le a avea ma faavae mo faʻataʻitaʻiga eletise fou e lua: o le Volkswagen ID.3 ua uma ona faʻaalia ma lona tausoga Sipaniolo, le SEAT el-Born, lea tatou te iloa pea o se prototype.

Volkswagen id.3 Lomiga Muamua

O le manuia o SUV e faia foi i le eletise

Na latou aveina le maketi o taavale e ala i le "osofaiga" ma i le 2020 o le toatele oi latou o le a "tuu atu" i le eletise. I le faaopoopo atu i le taʻaloga ua leva ona faʻatali i le va o le Ford Mustang Mach E ma le Tesla Model Y - atonu e sili atu ona manaia e mulimuli i le maketi i Amerika i Matu -, afai ei ai se mea e tasi o le a aumaia ia i tatou i le tausaga a sau, o SUV eletise o foliga uma. ma lapopoa.

Ford Mustang Mach-E

Faatasi ai ma le B-SUV ma le C-SUV, faʻamoemoe e feiloai i le Peugeot e-2008, lona "tausoga" DS 3 Crossback E-TENSE, le Mazda MX-30, le Kia e-Soul, le Lexus UX 300e poʻo le Volvo XC40 Toe fa'aola. O i latou nei o le a faʻatasi foi ma le "tausoga" Skoda Vision iV Concept ma Volkswagen ID.4; ma, mulimuli ane, le Mercedes-Benz EQA.

Mercedes-Benz EQA

O le vaaiga muamua lea o le EQA fou a le fetu.

I se isi tulaga o fua (ma le tau), ia tatou iloa le Cross Turismo version o le Porsche Taycan, na fa'amoemoeina e le Misiona E Cross Turismo; le Audi e-Tron Sportback, lea na aumaia ai le tutoʻatasi sili atu, o se faʻaleleia o le a tatou vaʻaia foi i le lauiloa e-Tron; pea i Audi, o le a tatou maua le Q4 e-Tron; le BMW iX3 ma, ioe, le Tesla Model Y ma Ford Mustang Mach E.

Audi e-tron Sportback 2020

Audi e-tron Sportback

Auala masani, fofo fou

E ui lava i le tele o taimi e malaia ai i le "faagaloina", o sedans poʻo le tolu-pack saloons e le gata o loʻo faʻaauau pea ona tetee atu i le vaʻa SUV i luga o le maketi, ae o le a faʻamalosia foi, ma o nisi o latou ua fuafua e taunuu i le 2020.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I totonu o le vaeluagalemu o faʻataʻitaʻiga, o le 2020 o le a aumaia ia i tatou le Polestar 2, lea e oʻo lava i le "faʻailoga mata" i le lalolagi o faʻasalalauga, ma le maualuga maualuga, o loʻo ia i tatou le lona lua ma sili atu le faʻaalia o le Toyota Mirai, lea e ui lava i le eletise, e na o le pau lea o le mea e faʻaaogaina ai le tekonolosi suauu, poʻo le hydrogen fuel cell, nai lo maa masani.

Toyota Mirai

I le lalolagi o faʻataʻitaʻiga sili atu ona matagofie, e lua foʻi talosaga fou o le a tulaʻi mai, tasi Peretania, le Jaguar XJ, ma le isi Siamani, le Mercedes-Benz EQS, lelei le S-Class o trams.

Mercedes-Benz Va'aiga EQS
Mercedes-Benz Va'aiga EQS

E o'o atu fo'i le eletise i ta'avale laiti

Ma le mea mulimuli, ma e pei o le faʻamaonia o le "lolo" o faʻataʻitaʻiga eletise o le a faʻafeiloaʻi i le toetoe o vaega uma, faʻapea foʻi ma minivans, pe sili atu, o le "fou" minivans, e maua mai i taavale faʻatau, o le ai ai 100% eletise eletise .

O le mea lea, i le faaopoopo atu i le quartet e mafua mai i le faiga faapaaga i le va o Toyota ma PSA, lea o le a tulaʻi mai ai le eletise eletise o Citroën Spacetourer, Opel Zafira Life, Peugeot Traveler ma Toyota Proace, o le tausaga a sau o le a taunuu ai foi le Mercedes-Benz EQV i luga o le maketi. .

Mercedes-Benz EQV

Ou te fia iloa uma taavale fou mo le 2020

Faitau atili