Tesla Model 3 tuai ona o faʻafitauli i Siamani

Anonim

I le taimi ua uma ona pasia uma taimi faʻatapulaʻa ma le gaosiga o le Tesla Model 3 fou e leʻi oʻo mai, Elon Musk, le faʻavae ma le pule o le North American car brand, na sau e faʻamautinoa, pe a uma, ma faʻafeagai ma. o le mea na ia faʻasalalau, o le mea sese e le o Tesla, ae o se isi kamupani. O loʻo umia foi e Musk, e moni, ae faʻavae i Siamani.

O le faʻaaliga na faia e le aliʻi sili, i le taimi o se fonotaga vitio, lea na faʻaalia ai e le Pule Sili o Tesla o le faʻafitauli o loʻo taoto i totonu o se faiga faʻapitoa fou, na mamanuina e inisinia o le North American brand, mo le tuʻufaʻatasia i le gaosiga o loʻo i ai nei i Gigafactory, o lo'o i le setete o Amerika o Nevada.

E tusa ai foi ma le tagata lava e tasi e nafa, o le gaosiga o lenei faiga fou o le a tuʻuina atu ia Grohmann, o se kamupani Siamani lea ua i ai nei i le lalolagi Tesla, lea, e ui i lea, e leʻi mafai ona faʻauluina meafaigaluega i Amerika.

O meafaigaluega e tatau ona talepeina, aumai i Gigafactory, faʻapotopoto i le nofoaga o le a faʻatino ai lana galuega ma faʻaaogaina. E le o se fesili pe aoga pe leai. Ua na o se mataupu o le disassembly, felauaiga ma le tuufaatasia.

Elon Musk, Pule Sili o Tesla

Tesla Model 3: Fa'atatau i le 5000 ta'avale i le vaiaso o lo'o mamao lava

E tasi i le US ma faʻagaioiga, e tatau ona mafai e Tesla ona manumalo i tapulaʻa na ia lagonaina i lona falegaosimea i Fremont, Kalefonia, fai mai Autonews Europe. Mai lena taimi i luma, o le a mafai ona galue agai i lona faʻamoemoega, lea e aofia ai le ausia o se gaosiga o 5 000 Model 3 iunite i le vaiaso, i le faaiuga o Iuni.

Tesla Model 3

I le taimi nei, ma e aunoa ma le mafai ona faʻalagolago i meafaigaluega e sili ona manaʻomia, Tesla na faʻatulagaina e avea ma ana sini, e oʻo i le faaiuga o Mati, e maua ai le aofaʻi o le 2500 Model 3 i le vaiaso. O se mea, e ui lava i lea, "o le a tuua ai le aufaipisinisi e sili atu le le fiafia ma atugaluga e sili atu ona i ai", lapatai mai Evercore ISI suʻesuʻe George Galliers.

Faitau atili