Fouvalega. O totonu lea o le Mercedes-Benz S-Class fou

Anonim

Muamua, o nisi o iloiloga lautele e uiga i le faʻataʻitaʻiga fou: e ui lava i le mamanu fou ma le faʻavae, o fua / faʻatusatusaga o le tupulaga fou o Mercedes-Benz S-Class (W223) sa tausia.

O le mea lea, e le gata o le a faʻaauauina pea se faʻasalalauga faʻatasi ai ma se faʻalauteleina o uili, e fiafia tele i ai Saina ma Amerika (o loʻo faʻatau le lua mai le tolu S-Class faʻatau atu i le lalolagi atoa ...), ae faʻapea foi le S-Class alter ego ma Maybach's o le a iai foi saini, i le fiafia o nisi tagata Europa.

Afai o le ofo o le avanoa ma le mafanafana ua uma ona manaia i le faʻataʻitaʻiga o le a le toe gaosia, o nei uiga na faʻaleleia i lenei tupulaga fou lea e aumaia, i lona amataga i le star brand, le lona lua tupulaga MBUX faiga faagaoioia.

Mercedes-Benz S-Class 2020
I le faaopoopo atu i le MBUX lona lua, matou te maua lenei vaaiga i luma o le S-Class fou.

Le fou MBUX faiga

I lenei augatupulaga lona lua, o le MBUX system e amata i le ofo ona o loʻo i ai se laʻititi numera numera i tua o le uili uili, faʻatasi ai ma le tele ma sili ona taua o le faʻamatalaga o loʻo faʻamoemoeina "i luga o le auala" lelei 10 mita i luma o le taʻavale ma e oʻo lava. i le fanua o le va'aiga a le aveta'avale, i se va'aiga tele (fa'aaliga ulu-ulu), fa'atasi ai ma vaega e lua.

totonu ole Mercedes-Benz S-Class

O le mea e ofo ai, o lenei fofo e le o ni meafaigaluega faʻapitoa, e le pei o le mataʻituina o le infotainment tutotonu o loʻo tuʻuina i luga o se vaalele maualuga i luma o le dashboard, i le va o le avetaavale ma le pasese.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le taimi muamua, o loʻo avanoa nei le MBUX mo le laina lona lua, aua i le tele o tulaga o iina e nonofo ai le pasese "sili ona taua", aemaise lava i Saina ma le Iunaite Setete, pe o le Ofisa Sili o Pulega o se kamupani, o se milionea tapolo. po o se fetu tifaga.

totonu ole Mercedes-Benz S-Class

E pei o le 7-Series o loʻo iai nei, o loʻo i ai nei se faʻaaliga tutotonu i le pito i tua. Aveese, e mafai ai ona e pulea le tele o gaioiga. E pei o le taimi muamua, o loʻo i luga o le faitotoʻa panels o loʻo i ai faʻatonuga mo faamalama, tapuni ma fetuunaiga nofoa.

E iai fo'i ni fa'ailoga fou e lua i tua o nofoa pito i luma e mafai ona fa'aoga e matamata ai ata vitio, matamata i se ata tifaga, fa'ase'e i luga ole laiga ma e o'o lava i le fa'atonutonuina o se faasologa o galuega ta'avale (climatization, moli, ma isi).

totonu ole Mercedes-Benz S-Class

E mafai e le vaega o meafaifa'aili ona tu'uina atu ituaiga fa'amatalaga eseese, fa'ailoa ai le aafiaga fou 3D i tua atu o le auivi o se tasi o uili ta'avale fou e tolu. E mafai ona vaʻaia, i le isi itu, o le dashboard ma le faʻamafanafanaga o le taulaiga lea o le "faʻamamaina" ma fai mai Mercedes o loʻo i ai nei le 27 faʻaitiitiga / faʻamau nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua, ae o galuega faʻatino ua faʻateleina.

totonu ole Mercedes-Benz S-Class

E fou foi le pa i lalo o le pa'i pa'i totonugalemu lea e maua ai le avanoa tuusao i galuega sili ona taua, e pei o le avetaʻavale, moli faʻafuaseʻi, mea pueata poʻo le leo leo.

I le tulaga o le scanner fingerprint, ua uma ona tatou vaai i ai i le penultimate tupulaga o le Audi A8, o se tauva tuusao i le Mercedes-Benz S-Class, ae i le lumanai e mafai ona auauna atu e le gata o se fua saogalemu mo le aloaia tagata. ae o se faiga foi e totogi ai oloa/au'aunaga na fa'atauina i luga ole laiga a'o faimalaga.

Faitau atili