E sili atu nai lo le Alfa Romeo Spider, na'o le Alfaholics Spider-R

Anonim

Alfaholics toetoe lava a le manaʻomia se faʻamatalaga ma o lenei Apogaleveleve-R o le isi faʻataʻitaʻiga e faʻaalia manino ai le lelei o la latou galuega.

E le o le taimi muamua lea tatou te faasino atu ai i le British Alfaholics, faʻapitoa i le suia o Alfa Romeos o aso ua mavae i masini e 'ai ai le asphalt, e fetaui ma le masani ua lauiloa i aso nei o le restomod.

O le taʻutaʻua na oʻo mai i le GTA-R, o se faʻamatalaga ogaoga, ma atonu o le mulimuli, o le muamua Giulia GTA (1965), i se fua faʻamaʻi o le mamafa mama, sili atu le malosi, ma masini, tekinolosi ma mea o aso nei.

Alfaholics Spider-R

Ole Spider-R e le o se "malosi" e pei o le GTA-R, ae o se faʻamatalaga tuga o le Alfa Romeo Spider masani, faʻaliliuina le auala aulelei i se masini e mafai ona feagai ma soʻo se aso-aso.

Mai le uluai faʻataʻitaʻiga, e foliga mai e itiiti se mea e totoe. Na amata mai i le lona lua o augatupulaga Spider - o lona siʻusiʻu ogalaau coda e iloa ai - ae e foliga mai e leʻi tuʻua e Alfaholics se mea e avea ma Spider-R, na fausia muamua i le 2011, ae toe faʻaleleia ma faʻaleleia i le 2013, 2014 ma 2015.

Alfaholics Spider-R, Alfa Romeo Spider

Sili atu le malosi ma… malo

O le masini ma le taʻavale na sili ona gauai atu i ai Alfaholics, lea na tuʻuina atu i le Spider-R le faʻatinoga ma le faʻamalosi e manaʻomia mo manaʻoga o le matagaluega.

Alfaholics Spider-R, Alfa Romeo Spider

O le afi muamua na suia i se laina sili atu faʻaonaponei fa-silinder 2.0 Twin Spark, lelei "toso" i luga i le 220 hp, sili atu nai lo le 131 hp o le Spider coda tronca sili ona malosi. Ma ua lava mo Alfaholics e fai mai o le apogaleveleve sili ona vave i le lalolagi.

Ina ia tausia uma solofanua "fou", na maua ai se radiator alumini fou, faatasi ai ma le ili o loʻo pulea e le ECU ma le tane suauʻu, o loʻo faʻapipiʻi nei i totonu o le ogalaau, ua suia foi i le alumini faʻatasi ai ma se faʻapipiʻi foam i totonu.

Alfaholics Spider-R, Alfa Romeo Spider

O le faʻasalalauga e le mafai foi ona sili atu ona manino, o loʻo faʻaalia manino ai le taulaʻi o lenei Spider-R i taʻaloga: o le pusa o le faʻasologa o le ituaiga ma e ono saoasaoa. Ma o le axle pito i tua o loʻo i ai nei se tauvaga tapuni taʻavale eseese.

I le amanaia o le tele o le faateleina o le malosi ma le tulaga le mafaatusalia o le tetee atu i le torsional ma le punou o lenei ituaiga o tino, ma o le a le mea e sili atu, i lenei faataitaiga ma le afa seneturi o le olaga pe sili atu, na taʻitaʻia ai Alfaholics e toe faʻaleleia le tino ma faʻamalosia. .ma fa'agaau T45, e suia ai le fa'amaualuga o le Apogaleveleve. O le pulou ma le tapuni ogalaau ua i ai nei i le fiberglass.

Alfaholics Spider-R, Alfa Romeo Spider

O le fa'atumauina uma o le fa'atuputeleina o le paoa ua o'o nei i le polokalame fa'agata ua fausia mo le GTA-R, lea e aofia ai se seti o mea fa'afefe alumini e mafai ona fetu'una'i. Ma mai le GTA-R e maua ai foi lona faiga braking ma ono-piston callipers.

o le a faatau atu

Ole kopi 007 lenei ole Alfaholics Spider-R ole a toe fa'atau atu ile Collecting Cars. E oʻo mai i le taimi nei e naʻo le tasi le pule, ma talu mai le toe faʻaleleia o le afi atoa na faia i le 2015, lea na maua ai, mo se faʻataʻitaʻiga, pistons fou, e na o le 80 kilomita le umi.

Alfaholics Spider-R, Alfa Romeo Spider

O le mafuaaga o le faʻatau atu ona o le manaʻo o le pule o loʻo i ai nei e tuʻu i taʻavale faʻaonapo nei, ma o le mea lea, e tatau ona faʻaalu tupe.

E leai lava se tau fa'atauga na tu'uina atu i le Alfaholics Spider-R, ae fai mai le kamupani Peretania afai e fau se ta'avale e tutusa fa'amatalaga i aso nei, o le tau e tusa ma le 145,000 euros ... fa'aopoopo VAT.

Alfaholics Spider-R, Alfa Romeo Spider

Faitau atili