Amata malulu. "Top Gun" ma Tom Cruise ma le tolu Porsche 911 GT3 e tatau ona tupu

Anonim

"Top Gun" e aunoa ma le F14 Tomcat, ae o le Porsche 911 GT3? Ia, e foliga mai o le autu lea o lenei vitio faʻalauiloa na faia e le Channel 4 i le faʻamoemoe o le Great Britain GP, lea na faia i le faaiuga o le vaiaso.

Ma o le mea e ofo ai, o le tagata taalo o Tom Cruise, o le tagata autu o le uluai ata tifaga 1986 na toe faia lana matafaioi i le faʻasologa o le "Top Gun: Maverick" (faʻaaliga i le aso 19 o Novema, ina ua mavae le tele o tuai ona o le faʻamaʻi), e leʻi misia.

Mai le lagi e oo atu i le asphalt o Silverstone, o lenei "Top Gun" i luga o uili o loʻo faʻaalia ai David Coulthard, ex-Formula 1 avetaʻavale, Mark Webber, faʻapea foʻi le avetaʻavale F1 ma le WEC, ma le faʻasalalauga o Steve Jones 4.

Porsche 911 GT3 fana pito i luga

E le masalomia o se talosaga i le le mautonu i totonu ia i tatou, e le misia nisi o autu o le uluai lipine, e pei o le "Danger Zone" poʻo le "You've Lost That Lovin' Feelin", ma sausau i ni laina mai le ata tifaga muamua e pei o le "Ou te lagona. o le manaʻoga… o le manaʻomia o le saoasaoa”.

Faʻafefiloi uma ma se faʻataʻitaʻiga e aofia ai le tolu Porsche 911 GT3s - i le taua, ae le o se tuuga - tasi ma Tom Cruise i le pule, ma o loʻo i ai a matou gaioiga e tuʻuina atu ma faʻatau atu, faʻatasi ma nai taimi laiti mai le tifaga "Top Gun: Maverick ”. Faafiafiaga mama!

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili