Fado, soka ma... Fafe!

Anonim

To'afilemu. Sa ou fai atu faapena, ou te lei fai atu faapena. Le si'osi'omaga o lo'o ola i totonu o le Potukale Rally e talitutusa lava ma le mea e te oʻo i ai i le Southwest Festival. Ua uma ona ou alu i le lua. O le tasi oi latou na ou alu ma le loto i ai… o le isi, e le moni. mate mai po o le fea na faamalosia a'u. I luma…

Fesuia'i pese, faaili ma pepese mo taavale, 'au ma aveta'avale et voilá.

Ose fua fa'apena e matua'i 'ese'ese mea manogi.

Pa maluelue

le aafiaga muamua

E le o le taimi muamua lea na ou alu ai i le Rally de Portugal - Razão Automóvel na faʻaalia lenei mea mo le fa tausaga. Ae o le taimi muamua lea na ou alu ai i le vaega Fafe/Lameirinha. Ua uma ona taʻu mai ia te aʻu o le siosiomaga o loʻo e nofo ai e tulaga ese. E ui i lea, na ou manatu mai le maualuga o loʻu valea e le mafai ona sili atu nai lo lousada. Ae e leai… O le alofa o le au Potukale mo le Rally de Portugal e tuaoi ma lo latou tuuto.

O taavale! O le mafuaaga o lenei tapuaiga.

E mafai ona tatou talanoa e uiga i Fado, Soka ma Fafe? Ou te talitonu e moni lava.

O le isi mea na faagaeetia ai au. E faitau afe tagata mai itu uma. Potukale, Spaniards, Farani ma se numera e le gata o tagatanuu e tasi: o le malo o rallies. E ese le lalolagi.

Sau vave, taunuu vave.

Muamua lesona ina ia mafai ona laasia le "tuaoi" o lenei atunuu: taunuu vave. A ou fai atu vave e matua vave lava. Fa i le taeao a itiiti mai.

Fafe-Lameirinha, taunuu i le vaveao

Na matou taunuu i le 6am ma ua i ai se laina. E tuua e tagata a latou taʻavale i totonu o "laupapa" ona savavali lea i le 4 km. Po o ai lava na i ai iina ma na uia lenei mea, tuu o latou tamatamailima i luga o le ea.

Ole Rally de Portugal lea

Tolauapiga faleie, karavan, fale afi, afe ma afe o tagata. Afi, papakiu, pia ma uaina! Uo i le isi itu, uo i le isi itu. I le Rally de Portugal o tagata uma o le uo a tagata uma. O i latou e fiafia i taavale ma fegalegaleai latou te lagona i latou "elemene masani". Sa ou lagonaina.

Guilherme Costa i se taimi zen

O mea uma e fa'asoa. O se pia, o se ataata ma e oo lava i se tala malie. A uma mea uma, tatou te auai uma i le malo e tasi: le malo o fa'apotopotoga . E leai se tasi e ofo i se tasi. Mai le vaaiga, o alii i le ata o loʻo i lalo o tagatanuu atoatoa o lenei malo.

Fa'alaua'itele i Fafe Lameirinha, ma le fu'a a le atunu'u

Ma taavale?

Oi sole. O taavale! O le mafuaaga o lenei tapuaiga. E le taufetuli ta'avale, e "lele" taavale - ma i le Fafe/Lameirinha o le faaupuga "lele" e toetoe lava o lona uiga moni. O le WRC fou o taʻavale sili ona saoasaoa i le tala faasolopito o le World Rally Championship ma faʻafiafiaina i latou saoasaoa. O le Vaega B o tala faʻasolopito, ae o WRC fou e mataʻina!

Hyundai i20 WRC

O fea e maua ai e na fa'amalologa, traction system ma pa'u? O fea? Oute le iloa. O se mea e sili atu i loʻu tomai e malamalama ai. Sa ou alu i le taavale afi a Hyundai e suʻe ni tali ma ua ou oʻo mai i le faaiuga o na alii e le o ni inisinia poʻo ni inisinia, ae o ni taulaitu. O lau togafiti e sili ona e fiafia iai? Fa'atupu fa'alauiloa e fa'aaloa tulafono o le fisiki. E le taamilo solo, ae e foliga mai…

Vaaiga lautele o le vaega fa'atasi a Fafe

Mea'ai e fa'atatau i le pauta

O loʻo i ai le taumafa Metitirani ma le "Rally de Portugal" meaʻai. E fa'afefea le taumafataga o le Rally de Portugal? Aveese le suauu, i'a, araisa ma pasta ma fa'aopopo le pauta. Tele pefu. Tulaga fa'apisinisi o le pauta! O le pauta na matou aai ma le fiafia ma le faamalieina. Aua foi, e na o le faatasi i le tausaga ona fai taumafataga faapenei. O le fiafia.

O le a le galo ia te aʻu le faʻapotopotoga "faʻamanatuga" o lena vaega Fafe / Lameirinha. Afai e te le'i alu i ai, o le tausaga fou ua uma ona e iloa… alu! E mana'omia. Ma e manaʻomia se ogaumu. E fafagaina e le pefu le agaga ae le fafagaina le tino...

SS4 Fafe, tele pefu

E tele ata ile matou Instagram @razaoautomovel

Faitau atili