O le mea lea e tupu pe a oso le Toyota GR Supra i luga o le 500 pusa

Anonim

Fa'atoa tu'uina atu e Toyota se ata fa'asalalauga mo GR Supra i le Iunaite Setete e foliga mai o se tasi lea o ata sili ua tatou va'ai talu ai nei.

Ina ia fa'alauiloa le fiafia o le aveta'avale lea e mafai e le GR Supra ona fa'atupuina, ua tu'u e Toyota lana ta'avale ta'aloga i le tele o tulaga eseese, mai le ulufale sese i se tauvaga fa'ase'e i le... tufaina atu o pisa.

Ma e pei ona faʻamoemoeina, o le taʻavale taʻavale Iapani e tali mai i taimi uma i le ioe. Ae na manaʻo le 'au e "faaiʻu tele" ma filifili e fai se oso 30-mita ma le goto o Los Angeles i tua.

Ma e moni lava na tupu, ae le o le auala e mafaufau ai le toatele o outou. Faatasi ai ma Andy Bell - mai le vaega o le Nitro Circus - i luga o le uili, o lenei Toyota Supra na oso lelei i se auala moni, ae faʻafeagai ma mea e te vaʻaia i le faʻasalalauga, na tulaʻi mai i luga o le 500 kata.

Ioe e sa'o. O se tasi o taavale i totonu o le faasalalauga na suia e le Papadakis Racing team, o le na maua le avanoa i ata ma lolomiina se vitio ma le "faia o".

Na manuia le oso, ae na "feulaina" le taofiga pito i tua, o paʻu ma faʻata i autafa. Atonu e sili atu le leaga…

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili