Na matou suʻeina le Skoda Karoq 1.0 TSI: o loʻo misi le Diesel?

Anonim

Afai i ni nai tausaga talu ai na fai mai ai se tasi o se SUV e fua 4.38 mita le umi ma le mamafa e sili atu i le 1360 kg o le a i ai se aso e faʻapipiʻiina i se afi 1.0 l ma na o le tolu cylinders, o le a taʻua lena tagata valea. Ae ui i lea, o se afi tonu lava ma nei uiga tatou te maua i lalo o le pulou o le Karoq e mafai ona matou faataitaia.

Faʻalauiloa pe a ma le tausaga talu ai ma le faʻamoemoe e sui le "tuai" Skoda Yeti, o le Karoq e faʻavae i luga o le MQB platform (lea lava e faʻaaogaina e le SEAT Ateca ma Volkswagen T-Roc) ma e le faigata ona maua ni mea tutusa i le va o Karoq. ma lona uso matua (ma le sui muamua o le galu SUV fou a Skoda) o Kodiaq.

Betting i luga o finauga masani a Skoda: avanoa, tekinolosi ma "Naʻo le Atamai" fofo (aʻo tumau pea se tau faʻatauva), e manaʻo Karoq e tu i fafo i le vaega. Ae o se tama'i afi penisini e sili ona lelei i lenei galuega? Ina ia suʻesuʻeina, matou faʻataʻitaʻiina le Skoda Karoq 1.0 TSI i le tulaga faʻaoga meafaigaluega ma faʻatasi ai ma DSG fale.

Skoda Karoq

I totonu Skoda Karoq

O le taimi lava i totonu o le Karoq e tasi le mea e mautinoa: matou i totonu o se Skoda. E tupu lenei mea mo mafuaaga faigofie e tolu. Muamua o le mea moni o le mamanu ua faʻaaogaina e faʻamuamua galuega nai lo foliga, faʻaalia ai le ergonomics sili - naʻo se mataupu o le leai o se pulea faaletino mo le leitio.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Skoda Karoq
O le upu mata'i i totonu o le Karoq o le ergonomics, faatasi ai ma pulega o loʻo i ai se faʻasoa talafeagai ma faʻaogaina.

O le mafuaʻaga lona lua o le lelei o le fausiaina, o loʻo i ai i se tulaga lelei ma le dashboard o loʻo faʻaalia ai mea vaivai i luga ma e leai ni pisa parasitic. O le lona tolu o le tele o vaifofo poto e pei o le fata ofutino o loʻo faʻapipiʻi i le siʻusiʻu, le nofoaga e teu ai le faamalu i lalo o le nofoa pasese pito i luma, ma isi.

Skoda Karoq

E faigofie ma fa'aogaina le fa'aoga a le Karoq's infotainment system.

E oo lava i totonu o Karoq, afai ei ai se mea e tasi e le o misi, o le avanoa, ma le MQB platform e faʻaalia uma ai ona aoga. Fa'aopoopo i le avanoa avanoa, o le iunite fa'ata'ita'i sa fa'aalia ai fo'i nofoa pito i tua VarioFlex, lea e aofia ai nofoa tuto'atasi e tolu, aveese, ma fa'aumiumi ona fetu'una'i nofoa pito i tua.

Skoda Karoq

O la matou iunite na faʻaalia ai le VarioFlex nofoa pito i tua, lea e mafai ona fetuutuunai umi ma e mafai ona aveese. Fa'ataga oe e fesuia'i le voluma pito i lalo ole vaega ato'a ile va ole 479 ma le 588 l.

I le uili o le Skoda Karoq

O le mea muamua e taia oe pe a matou oʻo i tua o le uili o le Karoq o le faigofie tele o le mauaina o se tulaga taʻavale lelei. I le tulaga o le taulimaina, o le Karoq e mautu ma vaʻaia, faʻaalia na o sina teuteuga laʻititi o le tino ina ua matou filifili e manaʻomia sina mea itiiti mai ai. I luga o le alatele, e mautu ma lelei.

Skoda Karoq
E moni, e le o se sipi (o le iunite faʻataʻitaʻi e leʻi i ai se taʻavale uma), ae o le Karoq e maua i le mea e le o iai le tele o mea.

E tusa ai ma le afi, o le 1.0 TSI o se mea e ofo ai, "faʻafetaui lelei" ma le fitu-saosaoa DSG gearbox ma faʻaalia o ia lava e mafai ona faʻagaloina ona laʻititi laʻititi e pei o le auala e pulea ai le Karoq (aemaise lava. i fati o le alatele lea e fa'aalia ai e mafai ona sili atu le maualuga nai lo le fa'amoemoe).

O le faʻaaogaina, i le isi itu, e faʻalagolago (tele) i le auala tatou te filifili ai e ave taavale. Afai tatou te faanatinati, o le afi laʻititi o le a totogi i le faʻaaogaina i le itulagi o le 8 l/100km. Ae ui i lea, i le avetaʻavale masani e mafai ona paʻu i lalo i le 7.5 l / 100km ma matua toʻafilemu e oʻo lava i tau i le itulagi o le 7 l / 100km.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

E ese mai i le mea e ono faʻamoemoeina, o le Skoda Karoq e lelei le 1.0 TSI o le 116 hp, faʻatasi ai ma le afi o loʻo faʻamaonia lelei e le gata i taimi sili ona puupuu ma i malaga umi, e le gata i le avanoa na faʻaalia. i le saoasaoa maualalo tele o le faʻaitiitia o le faʻafefeteina) faʻapea foʻi ma le sologa lelei.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Skoda Karoq

O lea la, afai e le o oe o se tasi oi latou e "'ai" kilomita i le tausaga, e leai sau "vae mamafa" (tagata faʻatau e matua aʻafia lava i le faʻataʻitaʻiina o le taʻavale) ma o loʻo e suʻeina se faʻaeteete, faʻalelei, lelei-fauina, taʻavale vateatea , faʻapipiʻiina lelei ma faʻaogaina, ona avea lea o le Karoq 1.0 TSI o se filifiliga e mafaufau i ai.

Ma le mea mulimuli, i uiga masani uma o SUVs, o le Skoda faʻataʻitaʻiga e faʻaopoopoina ai foʻi faʻataʻitaʻiga atamai masani o le Czech brand lea e sili atu ona faʻaogaina.

Faitau atili