Amata malulu. Sleipnir Glacier Truck. Se pasi turisi e asiasi i le pito o le lalolagi

Anonim

Ástvaldur Óskarsson, Icelander of gem, o le foafoa lea i tua atu o lenei faʻalavelave mataʻina, o le Sleipnir Glacier Truck . O se pasi 8 × 8, faʻatasi ai ma uili e foliga mai na nono mai se "truck monster", e faʻafetaui ai le tuputupu aʻe o tafaoga maimoa i Iceland ona o ona laufanua malulu ma sili ona le faʻafeiloaʻi.

O le faʻamoemoe o le fatuina o se auala vave ma sili atu le faʻalelei o felauaiga (i luga o le kiona ma le aisa) - vaʻai i totonu - nai lo suiga o loʻo i ai nei o loli tuai a le militeri. Ona o le leai o se mea faapena na maua, o Óskarsson na “taai i luga lima o ona lima” ma fai ai lana lava taavale.

O le Sleipnir Glacier Truck e faʻavae i luga o se taʻavale a se taʻavale afi a Amerika (lea e leʻo faʻamaonia), lea e faʻaopoopoina ai le Volvo FMX truck cab ma se tino faʻapipiʻiina e le tagata lava ia ma se vaega faʻamalama tele.

Sleipnir Glacier Truck

O le fa'amalosia o lenei pasi 8x8 o se afi afi tiso Caterpillar ma ono fa'a'au'au ma… 850 hp - saoasaoa saoasaoa o le 25 km/h i le kiona ma le 5 km/h i loli a le militeri loli. O pa'u tetele? E sau mai Holland Tire ma e 1.95 mita le maualuga ae 0.9 mita le lautele!

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le na'o le tasi lea. E mafai ona e faʻatonuina se tasi mo le tau maualalo o le 450 afe euros.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili