Vaai faalemafaufau i se Skoda Octavia ma se afi pito i tua

Anonim

Pe a mafaufau e uiga i taʻavale taʻavale ogatotonu, o le Skoda e leʻo "le pisa", ae afai e faʻalagolago i manaʻoga o le Czech designer Rostislav Prokop, e mafai ona suia vave.

Na faia e Prokop se taʻaloga, vaeluaga o le afi o le Skoda Octavia masani, ae o se amataga mo lona fausiaina, ma le fia iloa, na te leʻi faʻaogaina se faʻataʻitaʻiga Volkswagen Group.

Audi R8 poʻo Lamborghini Huracán, poʻo se Porsche 718 Cayman o nisi ia o faʻataʻitaʻiga i le ogatotonu o le afi o loʻo i ai i le vaega Siamani, ae o lenei mamanu e sili e amata i le augatupulaga o loʻo i ai nei Honda NSX.

Skoda-Octavia Mid-Mesinia

O le taʻavale taʻavale taʻavale Iapani o le taʻavale lea na faʻafeiloaʻi i lagona o lenei mamanu, o le na tausia le masani faʻataʻamilosaga pito i luma - faʻatasi ai ma le faʻafefe o le radiator grille - o le Skodas, faʻapea foʻi ma le saini susulu o le Czech models.

Ma afai e moni lena mea mo le pito i luma, e sili atu ona iloa i tua, e ui lava o moli masani o le "C" e le o toe i ai i luga o le lomiga lata mai o le Octavia.

I le pito i tua, e mafai ona e vaʻaia se apaʻau pito i tua e faʻamanatu vave mai ia i matou nisi o faʻaliliuga o le Audi R8 ma le lua trapezoidal-tailpipes faʻatasi ma se faʻamaʻi chrome.

Skoda-Octavia Mid-Mesinia

E leai se fa'ata'ita'iga o mafaufauga fa'apenei e mae'a e aunoa ma le talanoa e uiga i afi. Ma e ui lava e leʻi talanoaina e Prokop le mataupu, afai tatou te mananaʻo e nonofo o se aiga, tausia lenei faʻataʻitaʻiga i le Octavia laina, e faʻamalosia i tatou e faʻaogaina le 2.0 TSI fa-cylinder ma le 245 hp ma le 370 Nm o le maualuga maualuga e faʻaogaina ai le Octavia RS ma le Kodiaq RS fou.

Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le 320hp variant o le EA888 lea e sili ona lata mai Volkswagen Rs faʻaaogaina, sili atu i le laina ma le taʻaloga foliga o lenei foafoaga.

Skoda-Octavia Mid-Mesinia

E pei ona faʻamoemoeina i se foafoaga e naʻo se tulaga faʻapitoa, o masalosaloga e sili atu nai lo le mautinoa. Ae tasi le mea e mafai ona tatou fai atu ai, o lenei lomiga sili atu ona mataʻutia o le Octavia e mafai foi ona avea ma se saafiafiga manaia i le Skoda 130 RS (le Porsche o Sasae), le afi pito i tua Skoda lea na manumalo i le 1977 Monte Carlo Rally i le vaega e oo atu i le. 1300 cm3.

Faitau atili