BMW i4 M50. Ole eletise muamua lea ile talafaasolopito ole BMW M

Anonim

Pe a ma le lua masina talu ona matou faʻaali atu ia te oe ata muamua o le BMW i4, le 100% eletise eletise fou mai le kamupani Siamani, o le ata muamua na faʻaalia i luga o le Instagram account a BMW o Bakersfield (BMW faʻasalalauga aloaia i Kern County, Kalefonia) o BMW i4 M50 , o le tasi lea o le a muamua eletise na fausia e BMW M.

Na o le pau le ata - i le taimi nei ua aveese - o loʻo faʻaalia ai se i4 lanumoana, ae sili atu le taʻaloga pe a faʻatusatusa i isi i4s. Fa'aigoa o le fatuga'o lua-uliuli uma ma se tama'i "M", ma fa'amau ma rims e foliga tutusa ma latou o le M Sport fa'aalia i le Shanghai Motor Show.

BMW M ua uma ona faʻamaonia le atinaʻeina o se M Performance version o lenei fale eletise. Manatua o le a le o se faʻataʻitaʻiga e faʻatusatusa i se M3/M4, ae o le a tumau i se laasaga i lalo, lea o loʻo nonofo ai faʻataʻitaʻiga e pei o le M340i/M440i - o le mea lea o le igoa M50 ae le o le i4M poʻo le iM4.

BMW i4 M Ta'aloga
O le BMW i4 M Sport, na fa'aalia i le Shanghai Motor Show, na fa'aalia ai mea fa'aoga BMW M mo le i4 fou.

Ae tusa lava pe le o se M “mama” lenei, e le o folafola mai lava ni faatinoga maualalo. Ma o le a oʻo lava i le itiiti ifo o faʻafitauli mo le Munich brand, ona o lenei "super electric" o le ai ai le mana e tusa ma le 380 kW, e pei o le 517 hp, ma le torque o le 800 Nm. O le mea lea, o le a le mafai. faigata "Maua" faatinoga lelei mai lenei i4 M50, o lona luitau sili e fesootai ma lona mamafa, lea e faamoemoe e sili atu i le 1800 kilokalama o le BMW M4 fou.

O le isi luʻitau e fesoʻotaʻi ma le leo o lenei M, lea, e ese mai le mea tatou te masani ai, o le a le afua mai i se masani e ono-cylinder in-line poʻo se V8, aua o se eletise. Ina ia foia lenei "faafitauli", na faʻafaigaluegaina e BMW le tusitala lauiloa Hans Zimmer, o se Siamani na "saini" le lipine o ata e pei o le "Gladiator" poʻo le "Pirates of the Caribbean".

O faʻamatalaga o loʻo siomia ai lenei faʻataʻitaʻiga e tau le lava, ae ua iloa o le ai ai le uili uma - lea e tatau ona faʻaopoopoina le xDrive igoa i le igoa - ma toe faʻaleleia le aerodynamics, lea o le a lagona i totonu o le pa, faʻatasi ai ma faʻamaualuga sili atu, ma i totonu. le spoiler pito i tua .

O le BMW i4 M50 fou o loʻo faʻamoemoeina e faʻalauiloa mulimuli ane i lenei tausaga, pe a maeʻa le taunuʻu mai i luga o le maketi o le "masani" BWW i4.

Faitau atili