DS Fou 4. Fa'afouina osofa'iga a Farani i Siamani A3, Serie 1 ma Vasega A

Anonim

manatua le mea muamua DS 4 , lea tatou te iloa pea o le Citroën DS4 (o le a toe faaigoa DS 4 i le 2015)? O se aiga faauo lima-faitotoa faʻatasi ma genes crossover - sa lauiloa mo faamalama pito i tua o le, fiailoa, faʻamau - gaosia i le va o le 2011 ma le 2018, ae na iu lava ina leai se sui, o se avanoa o le a iu lava ina faatumuina. lata mai.

O le DS 4 fou, o lona faʻaaliga mulimuli e tatau ona faia i le amataga o le 2021, o loʻo faʻamoemoeina e le DS Automobiles e le gata mo se faasologa o teaser, ae faʻapea foʻi mo le vave faʻaalia o le tele o vaega o le a avea ma vaega o le lisi o finauga e feagai ma le tauvaga fa'apitoa.

Tauvaga sili? E moʻi lava oe. O le DS 4 o le DS Automobiles 'peti mo le vaega Premium C, o lea e manaʻo ai lenei Farani e faʻalavelave i le Siamani Audi A3, BMW 1 Series ma Mercedes-Benz Vasega A, faʻatasi ai ma se peti i luga o le taugata, tekinolosi ma le mafanafana.

EMP2, fa'asolosolo pea

I le avea ai o se vaega o le Groupe PSA, o le DS 4 fou o le a faʻaalia i luga o le evolusione o le EMP2, o le faʻataʻitaʻiga tutusa e pei o le Peugeot 3008, Citroën C5 Aircross poʻo le DS 7 Crossback.

O le mea lea, i le faʻaopopoga i afi masani penisini ma tiso, o le plug-in hybrid engine o le a avea ma vaega o le tele o afi. O le mea lea e tuʻufaʻatasia ai le 1.6 PureTech petrol 180 hp ma le afi eletise o le 110 hp, atoa 225 hp tuʻuina atu naʻo uili pito i luma e ala i le e-EAT8, o se tuufaatasiga tatou te maua i faʻataʻitaʻiga e pei o le Citroën C5 Aircross, Opel Grandland. X poʻo le Peugeot 508.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae o le evolusione o le EMP2 ua uma ona tatou iloa, e folafola mai ai le mamafa mama ma le faʻaleleia - e faʻafeiloaʻi ai mea tuʻufaʻatasia, o loʻo i ai elemene faʻapipiʻi vevela, ma faʻaogaina pe tusa ma le 34 m o mea faʻapipiʻi fale gaosimea ma mea faʻapipiʻi - e sili atu le faʻaogaina o vaega (air unit conditioning. , mo se faʻataʻitaʻiga), ma le toe faʻatulagaina o mea faʻataʻavalevale ma faʻamalologa (sili atu le tali atu aʻo ave taavale).

O loʻo folafola mai ai foʻi ni vaega fou, aemaise lava i le fua o le tino / uili - o le a tele le vaega mulimuli - ma o le fogafale pito i lalo i le laina lona lua o nofoa e fautua mai ai le tele o avanoa mo tagata o loʻo nofoia.

oso fa'atekonolosi

Afai o faʻavae o le DS 4 fou e folafola atu e siitia uiga faʻamalosi ma faʻamafanafana / faʻaleleia, o le auupega faʻatekonolosi o le a aumaia o le a le mamao i tua. Mai le va'aiga i le po (mea pueata infrared) e o'o atu i moli fa'atasi ma le LED Matrix technology - e faia fo'i i modules e tolu, e mafai ona feliuliua'i i le 33.5º, fa'aleleia atili le moli i pupuni -, e o'o lava i le fa'aaofia ai o fa'aola fou ea i totonu. I le tautala e uiga i moli, o le DS 4 fou o le a faʻaalia foi se saini fou susulu, e aofia ai le 98 LED.

O mea fou atoatoa o le fa'aofiina o Fa'aliga Ulu i luga Fa'alautele , o se "avant-garde visual experience (lea) o se laasaga muamua agai i mea moni faʻateleina," o le tala lea a le DS Automobiles. O le vaega "faʻalauteleina" poʻo le faʻalauteleina e faʻatatau i le vaʻaiga o lenei faʻaaliga ulu, lea e tupu aʻe i se faʻailoga o le 21", faʻatasi ai ma faʻamatalaga o loʻo faʻatatau i le 4 m i luma o le mata matagi.

Le Fa'aaliga Fa'alautele Ulu-up fou o le a avea ma se vaega o le faiga fou foi infotainment, le DS Iris System . O le atinaʻe na toe faʻafouina i le ata o loʻo maua i luga o telefoni feaveaʻi ma folafola atu le maualuga o le faʻavasegaina, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina sili atu. O le a fa'atagaina ai fo'i le fa'atonuina o leo (se ituaiga o fesoasoani a le tagata lava ia) ma taga (fesoasoani i se lau pa'i lona lua, lea e fa'atagaina ai fo'i galuega fa'alilolilo ma tusilima), fa'aopoopo i le mafai ona fa'afouina mamao (i luga o le ea).

O le DS 4 fou o le a avea foi ma semi-autonomous (tulaga 2, maualuga le faʻatagaina e le pulega), faʻatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o faiga fesoasoani fesoasoani eseese o loʻo faia i le mea e taʻua. DS Drive Fesoasoani 2.0 . O iinei foi, sa i ai le avanoa mo nisi o foliga fou, e pei o le avanoa e maua ai semi-autometi.

E pei o le DS 7 Crossback, e mafai fo'i ona sau le aiga tu'ufa'atasi fou a le ituaiga fa'atasi ma le fa'agata fa'ata'ita'i, lea e tu'u ai se mea pu'eata i le pito i luga o le tioata e "va'ai" ma su'esu'e ai le auala tatou te malaga ai. Afai na te iloa ni faaletonu i luga o le auala, e galue i luga o le taofiga muamua, fetuutuunai le susu o uili taʻitasi, ina ia mautinoa le maualuga maualuga o le mafanafana mo ona tagata nofoia i taimi uma.

Faitau atili