Kangoo, o oe lena? Renault fa'afouina le tele o fa'asalalauga ma fa'aalia ni fa'ata'ita'iga se lua

Anonim

O le taʻitaʻi i le maketi o taavale faʻatau pisinisi i Europa, ua tuuto atu Renault e tumau i le pito i luga o le siata faʻatau. O le faʻamaoniga o lenei mea o le toe faʻafouina lea o le Master, Trafic ma Alaskan, lea na vaʻaia ai le faʻafouina o latou foliga ma maua ai foi le faʻaopoopoga o le ofo faʻatekonolosi.

Ae ui i lea, o le bet a Renault i luga o pisinisi e le naʻo le toe faʻaleleia ma le faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei. O le mea lea, o le French brand na faʻaalia ni faʻataʻitaʻiga se lua. O le muamua e alu i le igoa o Kangoo Z.E. manatu ma e leai se mea e sili atu nai lo le faʻamoemoe o le isi augatupulaga o Kangoo lea ua faʻamoemoe e taunuʻu mai i le tausaga fou.

Aesthetically, o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i isi vaega o le Renault e lauiloa, aemaise lava i le pito i luma. E pei ona ta’u mai e le igoa, o Kangoo Z.E. O le manatu e faʻaaogaina se eletise eletise, o se mea ua uma ona maua i le gaosiga o loʻo iai nei o taʻavale Renault.

Renault Kangoo Z.E. manatu
Faatasi ai ma Kangoo Z.E. Manatu, Renault o loʻo faʻamoemoeina le isi augatupulaga o lana pisinisi faʻapitoa.

Renault EZ-FLEX: o se aafiaga i le alu

O le fa'ata'ita'iga lona lua a Renault ua ta'ua o le EZ-FLEX ma sa fa'atulagaina mo galuega fa'asoa i totonu o taulaga. Eletise, fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi (e fua le 3.86 mita le umi, 1.65 mita le lautele ma le 1.88 mita le maualuga), o le tala tele e uiga i le EZ-FLEX o le mea moni e faapea ... o le a tofotofoina e tagata tomai faapitoa i le salafa o le atunuʻu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Renault pisinisi
E faaopoopo atu i le EZ-FLEX ma Kangoo Z.E. Manatu, Renault faʻafouina Alaskan, Trafic ma Master.

O le fuafuaga a Renault o le "nono atu" se sefulu EZ-FLEX e faʻapipiʻiina i masini eseese i kamupani Europa ma nuʻu eseese. Faatasi ai ma nei EZ-FLEX e sefululua, Renault o le a aoina faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma mamao o loʻo ufiufi, numera o taofi, averesi saoasaoa poʻo le tutoʻatasi.

Renault EZ-FLEX

Fa'amoemoe mo le tufatufaina atu i totonu o taulaga, o le EZ-FLEX e ofoina atu le 150 kilomita o le tuto'atasi.

Faʻatasi ai ma se faʻatusatusaina o le umi o le lua tausaga, faʻatasi ai ma lenei poto masani Renault ua faʻamoemoe e aoina faʻamaumauga (ma faʻamatalaga tuʻuina atu e tagata faʻaoga) ona faʻaaogaina lea i le atinaʻeina o taavale faʻapisinisi e sili atu ona fetaui ma manaʻoga o tagata faʻatau.

Faitau atili