Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le Kia Sorento fou

Anonim

E tusa ma le 18 tausaga talu ona faʻalauiloa le augatupulaga muamua ma le tolu miliona iunite faʻatau atu, o le Kia Sorento , lea sa tatau ona fa'ailoa fa'alaua'itele i le (fa'aleaogaina) Geneva Motor Show, ua i ai nei i lona fa augatupulaga.

Faʻavaeina i luga o se faʻavae fou, o le Sorento na faʻatuputeleina le 10 mm pe a faʻatusatusa i lona muamua (4810 mm) ma vaʻaia le maualuga o le uili o le 35 mm, e oʻo atu i le 2815 mm.

I le matagofie, o le Kia Sorento o loʻo i ai le masani masani "tiger isu" (o le ala lea e taʻua ai e le Korea i Saute) lea i le tulaga lea o loʻo tuʻufaʻatasia ai lamepa e faʻaalia ai moli o le ao.

Kia Sorento

I le pito i tua, o lamepa ulu na fa'aosofia e Telluride ma tu'uta'u mai ai mo le latou sitaili sa'o. O loʻo i ai foi se tamaʻi faʻaleagaina ma o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i se tulaga tutotonu, pei o le ProCeed.

O totonu ole Kia Sorento

E tusa ai ma le totonugalemu o le Sorento fou, o le autu autu e alu i lau i luga o le meafaifaʻaili laulau ma le infotainment system, lea o loʻo faʻaalia ai le UVO Connect system.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le muamua o loʻo faʻaalia i le 12.3 "ma le lona lua e 10.25". I le faʻaopoopoga i nei mea, o le faʻalapotopotoga faʻapitoa o le dashboard na toe faʻaleleia foi, lafoaʻia le "T" fuafuaga a le muamua, faʻaaogaina laina faʻataʻitaʻi, "tipi" naʻo le faʻaogaina o le ea, faʻatasi ai ma le faʻaogaina.

Kia Sorento

A oo mai i le vateatea, e pei o lona muamua, le Kia Sorento fou e mafai ona faalagolago i le lima pe fitu nofoa. I le fa'atulagaga e lima nofoa, o le Sorento o lo'o ofoina atu se vaega ato ma le 910 lita.

A fitu ona nofoa, e oo atu i le 821 lita, lea e alu ifo i lalo i le 187 lita ma nofoa e fitu o loʻo faʻapipiʻiina (179 lita i le tulaga o le hybrid versions).

Tekinolosi ile tautua ole feso'ota'iga...

E pei ona e faʻamoemoeina, o le augatupulaga fou o Kia Sorento o loʻo i ai se faʻamalosia tele faʻatekonolosi faʻatusatusa i lona muamua.

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le Kia Sorento fou 7367_3

I tulaga o fesoʻotaʻiga, faʻaopoopo i le UVO Connect, o le Korea i Saute faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai le Apple CarPlay ma le Android Auto, e lua e mafai ona fesoʻotaʻi faʻatasi. O le fa'alogo leo BOSE e 12 le aofa'i o failauga.

… ma le saogalemu

A o'o mai i le saogalemu, o le Sorento fou o lo'o fa'aalia Kia's Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

Kia Sorento

Le Kia Sorento fou e 5.6% (54 kg) mama nai lo lona muamua.

Faʻalagolago i faʻamatalaga o nei mea e aofia ai faiga e pei ole Front Crash Prevention Assistance ma le iloa o tagata savavali, uila uila ma taavale; mataitu mata mate; fa'atonuga va'ava'a atamai fa'atasi ma le Stop&Go galuega fa'atasi ma isi.

E fa'apea fo'i ile faiga ole fesoasoani ile aveta'avale, ole Sorento o lo'o fa'aalia ai le tulaga lua fa'atekonolosi tuto'atasi. Ua taʻua o le "Fesoasoani i le Taʻavale i le Lane", e pulea le saoasaoa, taofi ma le taʻavale e tusa ai ma amioga a le taʻavale i luma.

2020 Kia Sorento

Ma le mea mulimuli, afai e te filifili mo le taʻavale uma, o le Kia Sorento o loʻo faʻaalia le "Terrain Mode" faiga e faafaigofie ai le alualu i luma i luga o le oneone, kiona po o le palapala, pulea le mautu ma le tufatufaina atu o uili e fa ma fetuutuunai taimi o tupe fesiitaiga.

O afi o le Sorento fou

E tusa ai ma afi, o le a maua le Kia Sorento fou ma ni filifiliga se lua: o le tiso ma le kesi hybrid.

Kia Sorento afi

Mo le taimi muamua o le a maua ai e Kia Sorento se faʻasologa hybrid.

Amata ile Diesel, ole tetra-cylindrical ma 2.2 lita ma maua ai le 202 hp ma le 440 Nm . 19.5 kilokalama mama nai lo lona muamua (faʻafetai i le poloka o loʻo faia i le alumini nai lo le uʻamea lafo), ua tuʻufaʻatasia ma se faʻasalalauga otometi lua-lua-saosaoa fou.

Ae mo le ituaiga hybrid, o le tasi lea e tuʻufaʻatasia a 1.6 T-GDi penisini ma se afi eletise ma 44.2 kW fa'aola e le 1.49 kWh le gafatia lithium ion polymer pusa ma'a. O le felauaiga o lo'o nafa ma le ono-saosaoa otometi fa'asalalau.

Kia Sorento tulaga
O le fa'avae fou a Kia Sorento na maua ai le fa'ateleina o le aofa'i o mea e nonofo ai.

O le taunuuga o se malosiaga tu'ufa'atasi aupito maualuga o 230 hp ma le 350 Nm torque . O le isi o foliga fou o lenei afi o le tekonolosi fou o le "Suiga Faʻaauau i Valve Taimi Tatala", lea na mafai ai ona faʻaitiitia le faʻaaogaina e oʻo atu i le 3%.

O se fa'aoga fa'apipi'i fa'apipi'i e fa'amoemoe e o'o mai mulimuli ane, peita'i e le'i iloa fa'amatalaga fa'apitoa.

O afea e taunuu ai?

Faatasi ai ma le taunuu mai i maketi a Europa ua fuafuaina mo le kuata lona tolu o le 2020, o le Kia Sorento e tatau ona vaʻai i le hybrid version e taunuu i Potukale i le kuata mulimuli o le tausaga.

2020 Kia Sorento

Ae mo le plug-in hybrid version, e tatau ona taunuu i le 2020, ae i le taimi nei e leai se aso tonu mo lona taunuu mai.

E pei ona masani ai i Kia, o le Sorento fou o le ai ai se faʻamaonia o le 7 tausaga poʻo le 150,000 kilomita. Mo le taimi nei, e le o iloa pe fia le tau o le SUV Korea i Saute fou.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili