Audi S4 Avant i luga o le vitio. Na matou faʻataʻitaʻiina le faʻamatalaga fou i se masini V6 TDI

Anonim

Ua fa tausaga o galue o ia, ua oo i le taimi e faailoa ai suiga i le Audi A4 e fa'ataga ai le fa'ata'ita'iga e fa'aauau pea ona fua i le fa'afou fa'atauva o le vaega D.

I fafo, o suiga e faʻapitoa i le A4, mai le limousine i le Allroad, ae le faʻagaloina le Avant van. O ta'avale fou ma mea fa'apitoa fa'atasi ai ma se saini moli LED fou e maua ai le A4 se sitaili ta'aloga. O le ola e galue lelei ma e maitauina o se lomiga fou, lea mo soʻo se tasi e faʻatau se taavale fou, e taua i taimi uma.

O suiga e sili atu ona iloa i totonu. O le lomiga fou o le MMI system, faʻatasi ai ma le 10.1″ mata, faʻatasi ai ma le vaalele vaalele e maua ai totonu se siosiomaga faʻaonaponei.

Audi S4 Avanoa

Audi S4 ua iai nei le afi TDI

Ina ua taunuu i le malaevaalele i le Italia municipality o Bolzano, o le taavale muamua ou te ulufale i ai o le taavale lea na sili ona ou fiafia e ave taavale talu mai le aso muamua na iloa ai suiga i le A4: a Audi S4 Avanoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le fiafia e le o le mea moni o le elemene sili ona malosi e avanoa mo suʻega, e pei lava ona fiafia loʻu loto i lagona malolosi. E le itiiti ona o le a sili ona faʻatau atu i le teritori o le atunuʻu, aua o le a vave ona alu i se faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i le 2.0 TDI.

Ae ioe, aua e faaopoopo atu i le faia o lana amataga i le A4, o se masini 48 V (lea e fai mai ai le mama e teu i le 0.4 l i le 100 km) o loʻo i ai se afi i lalo o le pulou. 3.0 V6 TDI, fa'aolaina le 347 hp ma le matagofie 700 Nm o le maualuga maualuga . Ma o le mea lea e avea ai lenei S4 muamua faʻapipiʻiina i se afi Diesel.

Ma se'i vagana o lo'o e faitauina lenei mea i Amerika po'o Saina, e leai sau filifiliga na'o le fa'atauina o se fa'aauupegaina i lenei afi tiso. O maketi Amerika ma Saina e na'o latou o lo'o tausia pea le afi penisini i le S4.

O le a le mea ua leiloa (ma le mea ua maua)

A fa'atusatusa i le fa'ata'ita'iga muamua fa'apipi'iina i le penisini V6, e le tele se mea e leiloa, pe a fa'atatau i fa'amatalaga fa'apitoa.

E itiiti ifo le 9 hp (347 hp e faasaga i le 356 hp), ae sili atu le 200 Nm binary (700 Nm e faasaga i le 500 Nm), lea e tatau ona faʻamoemoeina ma le masani masani 0-100 km / h sprint i le Avant versions e faʻamamaluina (4). , 9s mai le 0-100 km/h). E na'o le pito i luma o le penisini e 0.1s i le limousine version, o lona uiga, e matua'i le talafeagai lava. O lea la, i moli fe'avea'i, 'aua 'e te fa'amoemoe e va'ai i se Audi S4 ma se afi penisini e alu ese.

Audi S4 Avanoa

O le faiga quattro o lo'o i ai se filifiliga fa'atapula'a fa'ase'e ese'ese na fa'apipi'i i le Audi S4 Avant na 'ou ta'avale. I luga o se auala feʻaveaʻi o se faʻamaoniga e le leiloa le toso ile uili totonu. I Bolzano, i luga o mauga o loʻo siomia ai le komupiuta Italia, na ou maua ai ni fasi ta ma lenei talaaga.

O le Audi S4 Avant e le o se siva faʻapolofesa, e sili atu i le autobanh princess, pe a e iloa le uiga o laʻu tala. Ae sa le'i faigata lava i auala fe'avea'i.

Ae o le mea e amata ai ona faʻaogaina le afi TDI o loʻo i le tulaga e mafai ai e le Audi S4 ona manatu: o se soa moni vave ma gafatia, mo le umi e tamoe i le uili e aunoa ma le faʻamagoina o lau atotupe. O le faʻaaogaina o le va o le fitu ma le valu lita (faatasi ai ma le "tele taumafaiga" e mafai ona oʻo atu i le 10 lita i le 100 km, i luga o se auala e tele aʻega).

Audi S4 Avanoa

O le mea lea, mo le taimi muamua, o se talosaga e sili atu le fuaina pe a faʻatusatusa i se faʻataʻitaʻiga o le mana tutusa ua faʻapipiʻiina ma se afi penisini TFSI, lea e sili atu le faʻaaogaina o le 10 l / 100 km i se faʻaoga tutusa.

Su'e le Audi S4 Avant fou ma saili atili e uiga i le fa'afouina A4 laina i lenei fa'afeso'ota'i muamua na ou maua le avanoa e faia i Italia i matu:

Faitau atili