Kia Fa'agasolo ile fa'alua fa'asoa. Na matou tofotofoina le GT 1.6 T-GDI ma le GT Line 1.0 T-GDI

Anonim

E le mafai ona le amataina lenei su'ega e aunoa ma le fa'asino i le mamanu ma le faiga o le Kia Fa'aauau , e mautinoa lava o lau kata valaau. O se tasi o na faʻataʻitaʻiga e liliu ulu, mo mafuaaga lelei, e pei ona mafai ona ou vaʻaia aʻo ou tausia nei iunite e lua - le mumu 1.0 T-GDI ma le paʻepaʻe 1.6 T-GDI.

Fa'amalie atu, ae ou te le ta'ua o se "fana fana", talu ai e tusa lava po o le a le tele o lona sitaili, Faʻaauau e le tasi - o le faʻaleagaina e le pisinisi o le faaupuga "coupé" ua lava. Ae ui i lea, e pei ona mafai ona vaʻaia, o loʻo i ai se eseesega manino mo le Ceed Sportswagon, le isi veni i le laina.

Fa'atusatusa i latou, o le Fa'agasolo e 43mm pu'upu'u, o le mata matagi e 1.5º sili atu le fa'aoga ma o le fa'amalama pito i tua e fa'aalia ma se fa'asaga tifato, toetoe a pei o se fa'asao vave.

Kia Proceed GT

Kia Proceed GT

Fa'aopoopo se voluma maualuga o lo'o fa'amatala mai e foliga mai o se arc atoatoa e le'i motusia ma fa'atino e Kia Proceed se va'aiga malosi lea e na'o le miti lava a ona uso "tutusa'o" ma e o'o lava i le le mautonu. Masalo e le o se mea faʻafuaseʻi o le Porsche Panamera Sport Turismo e fesoʻotaʻi ma tua.

Sitaili e maua i se tau.

Tala'aga e taatele, "toso" i sitaili, leiloa i le faʻatinoga - Faʻaauau e leai se eseesega. O le va'aia o le mea muamua lea e ositaulagaina i luga o le fatafaitaulaga o sitaili. O pou tifato A e a'afia ai le va'aia i nisi o gaioiga ma pe a latalata atu i kolosi ma kolosi; ma le va'aiga pito i tua ua matua fa'aitiitia ona o fa'amalama pito i lalo-maualuga ma le fa'amalama la'ititi pito i tua - e pei ona ou ta'ua i le tele o tulaga, ua avea le meapueata tua ma mea e tatau ai.

Kia Proceed GT
O le decal totonu o Ceed, ae o pou A e sili atu ona faʻafefe, ma faʻalavelave atili ai le vaʻaiga.

O le nofo i lana poloaiga, e ui lava i le masani (o totonu e tutusa ma le isi vaega o le Ceeds), o loʻo i ai se mea e le o saʻo. E oo lava i le nofoa (sili) i le tulaga pito i lalo, o lo tatou ulu e latalata tele i le taualuga, e maua ai le lagona tatou te le o fetaui lelei i totonu o le Faʻaauau.

O le mautinoa o le mea lea matou te lagona i le faʻatonuga a le Proceed, faʻafetai i le lelei tele o fesoʻotaʻiga auala o loʻo i ai ona taʻavale ma taʻavale.

O lo'o tumau pea le su'esu'eina po'o ai e nafa ma lenei mea... Afai o le 43mm e itiiti ifo le maualuga mai le Kia Proceed e leai se fetaui tonu ma le maualuga o lo'o i ai le faletupe; pe afai o le taualuga panoramic filifiliga (950 euros) o loʻo i ai i totonu o iunite faʻataʻitaʻi e lua, lea e faoa centimita taua o le avanoa avanoa i tulaga maualuga; po o se tuufaatasiga o ia mea e lua.

Kia Proceed GT

Nofo lelei ma le lagolago lelei, e le gata i lenei GT ma i le GT Line.

O le avanoa i totonu, aemaise lava i le laina lona lua o nofoa, ua faʻalavelaveina foi, ona o le "sese" o filifiliga matagofie na faia. O le fa'ailoga e fa'amatala ai le pito i luga o le vaega fa'aiila e mafai ona fa'atupuina se fa'alavelave vave i le va o ulu o le pasese ma le tino. Ma le mea mulimuli, o le malosi malosi o le pito i tua, faʻatasi ai ma le faʻaititia o le maualuga, o lona uiga o le ogalaau o loʻo i ai se faʻaitiitia faʻaaogaina maualuga, e ui lava i le molia 594 l o le gafatia, sili ona taua e aunoa ma se masalosalo.

E foliga mai e tele naua faitioga, ae i se tulaga lautele, latou te le faʻafefeteina le tele o le fiafia o le Proceed. E le gata i lea, o le Ceed Sportswagon o le taʻavale moni a le aiga i totonu o le lautele - o le Proceed o loʻo i ai se isi mafuaaga.

Kia Proceed GT

Lamepa ulu LED atoa i luga uma.

O se talosaga e sili atu ona lagona fa'alagona, pe mafua ona o ona laina vai po'o ona fa'amama fa'amalosi. E suitulaga i le fausaga muamua e tolu-faitotoa, ma talitonu mai ia te aʻu, o le avanoa ma le avanoa e ofoina mai e le isi lua o faitotoa e taia soo se tolu faitotoa.

Ose ta'avale sili...

E i ai se mea e sili atu nai lo le faiga? E aunoa ma se masalosalo, Kia Proceed e le faʻanoanoa. Ae ua uma ona ou iloa le mea ou te alu i ai… O le aafiaga Biermann ua uma ona matauina ia Ceed i le taimi o lana folasaga faavaomalo, i le mea sa ou i ai, ma o le Proceed e le o mamao i tua.

Fai mai le fa'ailoga na maua e le Proceed ni puna ma'a e sili atu ona malosi, ae e sili atu ona manifinifi pa fa'amautu pe a fa'atusatusa i isi Ceeds; leai se mea e suia ai ona uiga malosi ma e oo lava i le mafanafana e foliga mai e le afaina.

Kia Proceed GT
Nofoaga fa'anatura: pi'o...

O le ta'avale o le mea pito sili lea, sa'o ma le mamafa sa'o - o le uu lelei o le uili i le pa'u fa'alava e fesoasoani fo'i - fa'atasi ma le axle i luma ma le loto i ai ma le sa'o e mulimuli ma le fa'amaoni i fa'atonuga fa'atonu, e le popole, suia i taimi uma le itu. .

Tatou te faateleina le saoasaoa ma o le amio e sa'o i taimi uma ma le faaituau, tetee malosi i lalo; e toetoe lava a leai se ta'avale o le tino ma ona gaioi e pulea lelei i taimi uma. E ui ina lelei ma sa'o, Fa'agasolo e le'o tasi le itu e pei o nisi o talosaga i le vaega; i se fa'afeagai, e fegalegaleai ma fa'afiafiaina ma fa'amalieina i fati e sili atu le fa'agaoioiga.

Kia Proceed GT

Kia Proceed GT

E tusa lava pe tape uma fesoasoani - o se mea e le manaʻomia, ona o le faʻavasegaina lelei o le ESP, e le faʻamaonia - E le faʻavaivaia le faʻagasolo, mamao ese mai ai, e taʻitaʻia ai i matou e maua se aui tua felagolagomai ma fegalegaleai. Aua e te faʻamoemoe e faʻafefeteina i tua, faʻafefe le accelerator i le ogatotonu poʻo le taofi o le lagolago, ae e mafai lava ona faʻalavelave, tausia le axle pito i luma i taimi uma i le itu saʻo ma se uili tua faʻasaʻo ma alualu i luma, faʻatamaoaigaina le poto masani avetaʻavale .

O le mautinoa o le mea lea matou te lagona i le faʻatonuga a le Proceed, faʻafetai i le lelei tele o fesoʻotaʻiga auala o loʻo i ai ona taʻavale ma taʻavale.

… saili mo se afi sili

Tusa lava pe o latou i tua o le uili o le Proceed 1.0 T-GDI poʻo le 1.6 T-GDI, faʻamalosi e leai se eseesega, e ese mai i le laʻau mamago o le 1.6 T-GDI, atonu e faʻamaonia e uili tetele.

Faatasi ai ma se taʻavale o lenei kaliber, o loʻo faʻasaga atu tatou i afi. Afai o le 120 hp 1.0 T-GDI fa'amaonia o se mea pu'upu'u mo ta'avale uma e lua, o le Kia Proceed GT, fa'atasi ai ma le 204 hp, ua uma ona fa'aalia le lava "mana" e fa'atasi ai. E ui lava i lea, o se afi i luga aʻe o lenei o loʻo misi e faʻaogaina lona malosi atoatoa. i30 N afi atonu?

Kia Proceed GT

Mini diffuser ma lua faʻagogo i luga o le Proceed GT fai si natia i le auala e alu ese ai, ae ...

Ae ui i lea, o le tulaga lelei o le taʻavale e faʻatusatusa ma le afi - o latou o fesoʻotaʻiga sili ona vaivai i le Faʻaauau -, pusa faʻapipiʻi ma e oʻo lava i le lagona o pedals.

O LE 1.0 T-GDI e leai ni māmā, aemaise lava i tagata na maliliu, lea e faʻaaogaina ai i totonu o taulaga e le fiafia. O lona tulaga malosi o le vaeluaga o suiga, e le aoga tele le asiasi atu i le maualuga o le saoasaoa o le afi, e le maua ai le toafilemu iina. O le lipine fa'alogo e fa'aalia foi e sili atu le gaosiga nai lo musika.

O lenei afi e leai se faʻaleleia, pe a faʻatusatusa i talosaga tutusa i tauvaga e pei ole Ford's 1.0 EcoBoost poʻo le Volkswagen Group's 1.0 TSI. E le manaia foi le taumafaina - sa faigata ona alu i lalo mai le valu lita, ma i totonu o taulaga, ma le tele o taofi ma alu, iva o le masani.

O LE 1.6 T-GDI e sili atu i itu uma - tali, faʻaogaina lautele ma leo -, ofoina atu faʻatinoga lelei, ae ui lava i lea e faʻaalia e sili atu le aoga nai lo le musuia.

O se vaega o le tiute atonu e faʻatatau i le 7DCT gearbox, faʻatasi ai ma le pipii lua ma le fitu saoasaoa. Afai i le feololo, e itiiti pe leai se mea e faʻasino i lona faʻatinoga, pe a sili atu le tuuto ma tuʻu atu i ana galuega, o lona manatu na tuʻu ai se mea e manaʻomia. O nisi taimi e faʻaitiitia ai le le talafeagai, pe a uma ona alu ese mai le pioga; pe na ia nofo umi i suiga maualuga, e le suia le mafutaga, pe a leai se sua e faʻaalia.

Kia Proceed GT

O le Proceed GT na fa'apipi'iina i le 7DCT. Aotelega, o se soa lelei, ae fai si le mautonu pe a ave taavale sili atu le tuuto.

O le taʻaloga taʻaloga, na o loʻo i ai i lomiga faʻapipiʻiina i le 7DCT, e iʻu ina faʻateleina, i nisi taimi, o nei uiga. Ae le gata i lea, pe a fa'agaoioia, e fa'aigoaina fo'i e fa'atamaoaigaina le leo o le afi, e faigofie ona iloa fasi ma paita - na i'u ai ina ou ti'eti'e umi ma le Ta'aloga fa'agata.

O le a manaia le faʻataʻitaʻiina o se Proceed GT faʻatasi ai ma le pusa faʻataʻitaʻiga e faʻatusatusa ... E le gata i lea ona o le 7DCT's manual mode e vave foi ona tuʻu ese, ma le gearbox e suia le fua tutusa pe a e manatu e tatau ona sui, pei o le taimi tatou te latalata atu ai i le tapulaa maualuga. afi afi; ma le pito i tua e laiti tele.

O le mea e malie ai, o le faʻaaogaina o le 1.6 T-GDI, e le ese tele mai mea na ausia e le 1.0 T-GDI, e ui lava e maualuga, pe a ma le iva lita.

Kia Fa'aauau 1.0 T-GDI GT Line

Ua uma ona maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai afi uma i totonu o le Ceed, na latou fefaʻasoaaʻi uma i le Faʻaauau, ma le fia iloa o le afi na tuʻu ai le manatua sili o le Diesel 1.6 CRDi, o le sili ona faʻamamaina ma alualu i luma o le vaega atoa. O le 1.4 T-GDI ma le 140 hp e pei o le 1.6 T-GDI i uiga, o lea ou te fautuaina ai e fai ma sui i le 1.0 T-GDI, pe a mafai ona e oso.

O se fa'amatalaga mulimuli i le lagona o le fa'avavevave ma pedal taofi i luga o tupe maua uma e lua lea, e le pei o le foeuli, e foliga mai na teena le tutusa lelei o le fa'avasegaina.

O le fa'avavevave e foliga mai e le mafai ona oomiina e sili atu ona maaleale, fa'amalosia se la'asaga e sili atu ona mautu, fa'alavelaveina lona fa'aogaina. O taofi e le tatau ona faitioina - malosi ma foliga mai e le vaivai - ae e le mafai foi ona fai i le pedal brake, lea e foliga mai e leai se gaioiga i taofi i latou laasaga muamua o le gaioiga, faʻamalosia oe e utaina i taimi uma nai lo mea e te manaʻomia. e fai, i le tepa muamua e tatau.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

E faigata ona le fautuaina le Fa'aauau, e tusa lava pe o se fuafuaga mo aiga. E leai se mana'oga e fa'atau se SUV, Fa'agasolo e tu'uina atu siili ma'ai e aunoa ma le fetuutuuna'i tele i lona fa'aoga. O se mea sili ona lelei mo i latou e le mafai ona toe vaʻai i se crossover poʻo SUV i luma.

Kia Proceed GT

E maua na'o le maualuga maualuga GT Line po'o le GT (fa'apitoa i le 1.6 T-GDI), o le tulaga o meafaigaluega e matua'i atoatoa - pe i le tulaga o le mafanafana, saogalemu po'o le aveta'avale fesoasoani - e itiiti lava avanoa e maua.

O se vaega e fa'amaonia ai lona tau, lea e maualuga atu nai lo le mea tatou te fa'amoemoeina. O le 1.0 T-GDI e amata ile €30,890, fa'atasi ai ma le iunite na fa'ata'ita'iina e o'o atu ile maualuga €33,588. - o loʻo i ai filifiliga le vali uʻamea (430 euros), le taualuga panoramic (950 euros), le JBL sound system (500 euros), ma le ADAS package, mo fesoasoani avetaʻavale (800 euros).

Ole Proceed GT e amata ile €40 590, fa'atasi ai ma le matou iunite o lo'o fa'atau ile €42 afe - o se tau e faigata ona faʻamaonia. Afai e te le manaʻomia le avanoa, o loʻo i ai ni pusa vevela ma malosiaga ile 270-280 hp taugofie. Afai tatou te manaʻomia le avanoa e sili atu le faʻatinoga nai lo le 204 hp Proceed GT, o le Skoda Octavia Break RS ma le 245 hp 2.0 TSI o loʻo i ai se tau maualalo maualalo, e ui lava e le fetaui ma le Faʻaauau i le faiga - faʻamuamua ...

Kia Fa'aauau 1.0 T-GDI GT Line

Manatua: I le pepa faʻapitoa, matou te tuʻuina tau e fetaui ma le Proceed 1.0 T-GDI GT Line i totonu o puipui.

Faitau atili